Kevesebbet adnak vissza a kasszánál a vásárlóknak, pontosan ezért a kasszában mindig több pénz van a kelletnél. Hol lehet jelenteni?
Figyelt kérdés
Akit csak tudnak átvernek 50-100-200ft-al , fõleg azokat akik sietnek.
(Ráadásul mindenkit kibeszélnek , hallottam ahogy az elozo ügyfelet minosítették miután kiment a boltból)
Ha feljelentem kapnak bírságot?
2020. márc. 6. 12:10
3/17 anonim válasza:
A plusz pénzt kizárt, hogy a kasszába tegyék. Vagy ha elment a vevő utána a következő nyitásnál ki is veszik. Akármikor kaphatnak ellenőrzést, stimmelni kell az összegnek.
4/17 anonim válasza:
A saját ügyedben tudsz így eljárni, illetve el tudod kerülni a boltot.
Én az ilyeneknek nem adok egy fillért se.
6/17 anonim válasza:
A pénztárgép számolja amit beleütnek, záráskor a vezető megszámolja, pontosan annyinak kell lennie amennyit beütöttek. Esetleg kisbolt tud így trükközni, ahol a vezegő ül a kassza mögött, vagy az ő utasítására csinálják. Egyszer-egyszer elszámolhatja magát, ő is ember, megesik. De ahol rendszeresen és mindenkivel ezt csinálják, oda nem megyek többé.
7/17 Micimacko67 válasza:
Melyik boltban gázoltak bele ennyire a lelkivilágodba kérdező?
8/17 anonim válasza:
1 - Tanulj meg fejben számolni, hamár a hülye tanár nem tanított meg, meg hagyta, hogy számológépet nyomkodj.
2 - Ne járj oda ahol folyamatosan becsapnak
3 - Ha már odajársz ahol átvernek, tedd szóvá!
9/17 anonim válasza:
Gondolom, ez valami kicsi bolt. Egy multinál még pénz sem lehet a pénztáros zsebében. Bármikor ellenőrzik, fillérre passzolni kell. Mindegy kevesebb, több a pénz, az a pénztáros sara. Egy kisboltba már más, ott simán félre dobja amit csalt. Van 3 vevő, 20 perc szünet, akár ki is viheti a boltból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!