Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meg tudtam meg hogy van egy 1...

Meg tudtam meg hogy van egy 1 éves fiam . Egy másik férfi azt hiszi hogy a sajátja . Mit tegyek? Vannak jogaim? Felejtsem el őket vagy harcoljak a fiamert? Arthatok a gyereknek ha nyilvánosságra hozom? Kötelességem szólni a nevelő apának?

Figyelt kérdés
2020. febr. 22. 20:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
22%
Ha neten kérdezed és nem ügyvédtől, az már jelent egy bizonyos színvonalat...
2020. febr. 23. 20:01
 22/29 Andizsuzsi ***** válasza:
0%

"Lathatasi joga sem lehet ?"

Nem.

" És a gyereknek nincs joga tudni ki a biológiai apja ?"

De, 18 éves kora után.

2020. febr. 23. 20:30
 23/29 anonim ***** válasza:
33%
A legjobb esélyed, ha eléred, hogy szétmenjenek, akkor a fazonnak nem lesz kedve gyerektartást fizetni egy idegen gyerek után, és bele fog menni az apaság megdöntésébe. Nem túl etikus dolog, de hát a törvény se az...
2020. febr. 23. 21:10
 24/29 A kérdező kommentje:
Kedves magas színvonalú hozzászóló !!!! Nyugodj meg attól megnyugszol ! Elmegyek jogi tanacsadohoz ! Egyrészt nem tudom nálad milyen az idő de itt meg hétvége van ! Másrészt szerettem volna ha kapok néhány hozzászólást olyan emberektől akik megjárták már ezt az utat nem pedig olyanoktól várok semmit erő kommenteket mint te ! Ebből látszik hogy milyen ember vagy ! Valami okból túlságosan rá érsz itt olvasgatni és semmit erő bíráló kommenteket írogatni . Nem vall szorgos gerinces tisztességes emberre . Ez is árulkodik valami fele szintről . Nem ez az első hozzászólásod ! Valahonnan ismerős a modorod !
2020. febr. 23. 21:50
 25/29 A kérdező kommentje:
Koszonom a hasznos hozzászólásokat .
2020. febr. 23. 21:54
 26/29 anonim válasza:
100%
Remélem sikerrel jársz! Több olyan apa kéne mint te! Sajnos ritkán látom, hogy egy férfi ennyire küzdene a gyermekért. Bárcsak az én apám is így harcolt volna értem ahelyett, hogy lelépett volna sz@rva a fejemre....
2020. febr. 25. 14:51
 27/29 A kérdező kommentje:
Sajnos egyelőre még nem sikerült pert indítani ! Polgári peres úton a biológiai apának nincs joga megtámadni az apasági vélelmet ! Azt csak az anyuka és az apasagi nyilatkozatot tevő támadhatja meg ha a gyerek már megszületett ! Ha valaki hasonló helyzetben van de a gyerek még nem született meg azonnal forduljon a gyámügyhöz mert addig meg kérhető az apaság vélelmének a megállapítása ! Még van néhány lehetőség amibe kapaszkodunk ! Bizakodó vagyok ! Ha lesz fejlemény azt is megírom !
2020. jún. 30. 16:25
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, hogy nagyon gáz ez a törvény...
2020. jún. 30. 18:06
 29/29 A kérdező kommentje:
Valóban eléggé igazságtalan a törvény a biológiai apukákkal szemben ... ügyvéd szerint az is egy lehetőség ha elérnénk a jogszabály módosítását ... de most őszintén !!! Bele sem mentünk nagyon a részletekbe ... rengeteg idő pénz és egy hosszú út odáig eljutni a végén pedig vagy sikerül vagy nem ... egyedül nem bírnám a költségeket sem meghát egyedül egy fecske nem csinál nyarat szerintem ... úgy hiszem ahhoz az kellene hogy összefogjanak a sorstársak valamilyen formában a költségek tekintetében is meg hogy hangunk is legyen :(
2020. jún. 30. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!