Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meg tudtam meg hogy van egy 1...

Meg tudtam meg hogy van egy 1 éves fiam . Egy másik férfi azt hiszi hogy a sajátja . Mit tegyek? Vannak jogaim? Felejtsem el őket vagy harcoljak a fiamert? Arthatok a gyereknek ha nyilvánosságra hozom? Kötelességem szólni a nevelő apának?

Figyelt kérdés
2020. febr. 22. 20:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
32%

Az embernek az az apja, aki felneveli.

Harcolj. A végén nem kapsz felügyeleti jogot, de fizetned kell a gyerektartást.

2020. febr. 22. 21:11
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
Ez a nő nekem nem kellene. Te szeretnél együtt élni vele? A kisfiú láthatását megkaphatod szerintem, de akkor fizetheted havonta a gyerektartást.
2020. febr. 22. 21:12
 13/29 A kérdező kommentje:
Inkább erre vagyok kiváncsi hogy ha ok mindvégig élettársi kapcsolatban voltak és ez mellett engem hulyitett a nő és úgy esett teherbe tőlem akkor is meg kaphatom a felügyeleti jogot vagy a lathatast vagy akar a nevemre vehessem vagy tényleg nem kaphatok semmi jogot
2020. febr. 22. 21:22
 14/29 anonim ***** válasza:
73%
Felügyeletet nem kaphatsz. Max láthatást.
2020. febr. 22. 21:31
 15/29 anonim ***** válasza:
82%
Az a baj, hogy ha a másik fazon elismerte, akkor kérdezőnek semmi joga nem lesz. Az apasági vélelmet csak az döntheti meg, aki magáénak tartja a gyereket és kiderül, hogy nem az övé, fordítva nem lehet. Elég igazságtalan. Keress egy ügyvédet mindenképpen, hátha ő mégis tud valamit.
2020. febr. 22. 21:42
 16/29 A kérdező kommentje:
Koszonom a hasznos válaszokat !
2020. febr. 22. 21:57
 17/29 Andizsuzsi ***** válasza:
13%

"Nem tudom vannak e jogaim "

Nincsenek és pert sem indíthatsz.

2020. febr. 22. 22:59
 18/29 Andizsuzsi ***** válasza:
81%
Nem a lepontozás miatt, mert az nem érdekel, de aki tette, vegye már a fáradságot, hogy rákeres a Google-ban. Amíg a gyereknek van jogilag apja, aki vagy a törvénynél fogva (házasság), vagy apai elismerő nyilatkozattal apaként van anyakönyvezve, addig más nem léphet a helyére, akkor sem, ha ő a biológiai apa. Ha az, aki neveli a gyereket nem mond le róla, akkor kérdezőnek semmilyen joga nem keletkezik.
2020. febr. 23. 17:23
 19/29 A kérdező kommentje:
Lathatasi joga sem lehet ? És a gyereknek nincs joga tudni ki a biológiai apja ? Majd elmegyek egy ügyvédhez és utána járok mindennek . Szerettem volna tudni van e valakinek bármilyen tapasztalata ebben a témában .
2020. febr. 23. 17:55
 20/29 A kérdező kommentje:
A moderátornak sem koszonom meg hogy át állította a kategóriát ! Szerintem a gyerek tartás kategóriában sokkal többen hozza tudtak volna szólni saját tapasztalatból . Át fogalmazva ki rakom a kérdésemet megegyszer egyértelműbben hogy meg spóroljam a felesleges tisztázódasokat akkor meg letorlod mert kétszer rakom fel ugyan azt a kérdést és azt állítod hogy elsőre is kamuztam .... akkor mi értelme ennek az egész gyakorikérdések . hu nak .... át rakod olyan kategóriába ahol alig van témában érintett személy
2020. febr. 23. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!