A bíróságon, előkészítő űlésen ami beadványt beadok, el fogják olvasni részletesen?
Figyelt kérdés
Első tárgyalás lesz, előkészítő űlés és irtam egy 14
oldalas beadványt, észrevételként, hogy mely kifogásaim vannak a váddal kapcsolatban. Ezt én előkészítő űlésen odaadnám a bíróságnak, mert a tájékoztató idézésben le van irva, hogy az észrevételeim, beadványaim legkésőbb az előkészítő űlésen tehetem meg. Megírtsm készen van és ott odaadom.
Ha odaadom és eljövök a bíróságról, gondolom nem dobják ki. Valahogy bizonyítanom kéne, hogy leadtam.
A kérdésem, hogy el fogják olvasni vajon végig, ha meglátják, hogy 14 oldal?
Az, hogy tollal írom az nem gond ugye?
Ilyen nagy terjedelmű levelet nincs kedvem gépen irni, mert soszor elrontom, babrás, bonyolult.
2020. febr. 8. 17:12
21/21 A kérdező kommentje:
Felolvasta a bírónő hangosan is. Igen. Mi lett belőle? Semmi.
2020. nov. 12. 02:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!