Ügyemben miért ilyen hosszú lesz az előkészítő űlés? Nem tárgyalás, előkészítő űlés?
13 órára idéz a bíróság, az előkészítő űlés várható időtartama 3 óra.
Miért ilyen hosszú?
Gondolom tudják, hogy tagadni fogom, mert amióta a rendőrség meggyanusított, végig tagadtam, most is ezt teszem, mert nem követtem el. Amivel most vádolnak az:rablás.
De természetesen nem teszek vallomást, mert amit rámhúztak nem követtem el. Ha a bíró akkor nyomban kitűzi a tárgyalást, akkor gondolom újra lesznek tanúkihallgatások és szembesítések is. Ha aznap lesz a tárgyalás, akkor sem mondanak ítéletet még, hanem legközelebb, gondolomnegy hét mulva rá.
Eszemben van, hogy nyáron a rendőrségen amikor szembesítésen voltam, mondta a rendőr mindkettőnknek, hogy ez az ügy bíróságra fog kerülni és több tárgyalás is lesz amik egész naposak is lehetnek és ott a szembesítésen többszőr visszakérdez a bíró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!