Elítélendő a kannibalizmus?
Figyelt kérdés
Elítélendő? Gazdaságilag sokkal jovedelmezőbb lenne, ráadásul még a túlnépesedést is megoldaná.2020. jan. 27. 12:41
12/13 anonim válasza:
Szerintem nem elítélendő. Ugyanis azokat akiknek e féle kérdések megfordulnak az agyukban gondolkozás nélkül bográcsba vágnám.
13/13 anonim válasza:
ergo te ezzel azt mondod, Jeffrey Dahmer artatlan?
mert ugye valahonnyan be kell szerezni az emberi húst. ő 999 evet kapott.
mi bajod?!
vagy jatszod a hülyet, mert így nincs konkret bizonyítek? sebaj, Bundy se vallotta be bűneit, halalt kapott.
Dahmer 999 evet.
nem tudom, itt hogy megy, de te is ilyen beteg allatnak lennél elkonyvelve (szerintem jó pala a Jeff na m1)
mondjuk ha ilyen jó velemenyen vannak, akkor megeszem a fiú szívet, aki bantott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!