Miért nem tiltják be a lóhús evést, a lovak levágását?
Kannibalizmus, barbár, primitív, alsóbbrendű emberek
Őszintén nem értem, hogy mi bajod van.Ez a szint a 9éves lovas kislányoké, ráadásul elképesztően buta (ha úgy tetszik primitív..)hozzáállás ez.Attól hogy te szereted a lovakat más nyugodtan megeheti őket anélkül, hogy kannibál(?LOL) vagy primitív lenne, főleg úgy, hogy gondolom a csirkét te is szereted (ami szintén egy HASZONÁLLAT, mint a ló...
Hát te nagyon kivagy. Gondolom olvastad az állatos topicban a kérdést.
És azok a jelzők amiket kulcsszavaknak megadtál... Fele nem helytálló, a másik fele baromság.
Ezt nem egész úgy kell elképzelni, mint a disznó vágást. De úgy is hiába magyaráznám. Nem tudom merre élsz vagy hány éves vagy, de látatlanban is van rá esély, hogy ettél már lóhúst, anélkül, hogy tudtad volna.
Sokan a nyulakat is háziállatként tartják, mégis mennyien megeszik őket.
Megértelek valahol, én sem nagyon tudnám elképzelni, hogy lóhúst egyek, de ez egyéni dolog. Más attól még eheti, az ő dolga. És ki tudja, lehet, nem mindenki válogathatja meg annyira, mit eszik. Van, ahol a tengerimalacot eszik meg, máshol meg a kutyát, egyesek pedig eszek lovat. De szerintem ezt se úgy képzeld el, hogy nap mint nap csak azt eszik, nem nagyon tudok róla, hogy bárki is kifejezetten lóhúson élne. A kicsivel fentebbi feltételezésem is csak egy feltételezés volt, nem kész tény.
Most olvastam csak: "tele vannak élelmiszerrel a boltok..." 😃
Szerinted honnan kerül a boltokba az élelmiszer? A bolt fáról?
Kínában meg kutyát és macskát esznek.
A ló pedig simán lehet haszonállat.
De ilyen logikai alapon halat sem szabadna enni, mert sok embert tart otthon halakat az akváriumban.
Arról már nem is beszélek, hogy a hinduk mit szólnának a marhasülthöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!