Miért nem tiltják be a lóhús evést, a lovak levágását?

De miért kell lovat enni?
Ha valaki pl.az utcán belerúg egy macskába,én azt is nyugodt szívvel,boldogan ítélném halálbüntetésre

Kérdező, miért kell akkor disznót enni? Egy 3 éves gyerek értelmi szintjét is eléri mégis megesszük. A kismalacok meg cukik.
Miért kell akkor nyulat vagy peruban tengerimalacot enni? Olyan kis cukik és bolyhosak? Sőt, miért kell bármilyen állatot megenni, mindnek vannak érzéseik? Vagy a többi állat már nem is érdekel, egyék csak meg de úristen szegény lovacskákat ne bántsák?
Amúgy ez a macskás példa már kicsit elborult, az aki félholtra veri a saját gyerekét kap pár év börtönt aki meg egyet belerúg a szomszéd rühes agresszív macskájába aki akkor ugrik neki amikor kedve tartja, mehet a villamosszékbe? Szeretem az állatokat és védeni kell őket de azért álljon már meg a menet.

"A csirke meg a malac sehol sem szent állat és sehol sem tartják házikedvencként."
Egyszerű google keresés után (olyan keresőszavakat megadva, amihez nem kell angoltudás):
[link] Szerintem őket házikedvencként tartják.
Joey-nak és Chandlernek pedig volt egy csirkéjük (vagy kakas?) meg kacsájuk egy időben. Oké, csak sorozat, de akkor is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!