Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért nem tiltják be a lóhús...

Miért nem tiltják be a lóhús evést, a lovak levágását?

Figyelt kérdés

2016. szept. 27. 19:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te olyan buta vagy, hogy az már fáj. :D
2016. szept. 28. 10:42
 22/32 A kérdező kommentje:

De miért kell lovat enni?

Ha valaki pl.az utcán belerúg egy macskába,én azt is nyugodt szívvel,boldogan ítélném halálbüntetésre

2016. szept. 28. 20:44
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy állatot bántani/erőseb esetben bántalmazni nem ugyanaz, mint egy (többek között) haszonállatot levágni és elfogyasztani.
2016. szept. 28. 21:13
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, miért kell akkor disznót enni? Egy 3 éves gyerek értelmi szintjét is eléri mégis megesszük. A kismalacok meg cukik.

Miért kell akkor nyulat vagy peruban tengerimalacot enni? Olyan kis cukik és bolyhosak? Sőt, miért kell bármilyen állatot megenni, mindnek vannak érzéseik? Vagy a többi állat már nem is érdekel, egyék csak meg de úristen szegény lovacskákat ne bántsák?

Amúgy ez a macskás példa már kicsit elborult, az aki félholtra veri a saját gyerekét kap pár év börtönt aki meg egyet belerúg a szomszéd rühes agresszív macskájába aki akkor ugrik neki amikor kedve tartja, mehet a villamosszékbe? Szeretem az állatokat és védeni kell őket de azért álljon már meg a menet.

2016. szept. 28. 21:54
 25/32 A kérdező kommentje:
Ém nem eszek se nyulat,se tengerimalacot,marhát is nagyon ritkán.Nálunk nem is kapni marhahúst.A nyulat meg a tengerimalacot jem tidnám megenni.Egyszer a papámnál volt nyúlhús,már ránézésre rosszul lettem.A csirke meg a malac sehol sem szent állat és sehol sem tartják házikedvencként.
2016. szept. 28. 22:17
 26/32 anonim ***** válasza:

"A csirke meg a malac sehol sem szent állat és sehol sem tartják házikedvencként."

Egyszerű google keresés után (olyan keresőszavakat megadva, amihez nem kell angoltudás):

[link] Szerintem őket házikedvencként tartják.

Joey-nak és Chandlernek pedig volt egy csirkéjük (vagy kakas?) meg kacsájuk egy időben. Oké, csak sorozat, de akkor is.

2016. szept. 29. 13:12
 27/32 anonim ***** válasza:
Amiből lókolbász lesz azt a lovat kifejezetten vágásra tenyésztik. Nálunk ma már nagyon kevés lovat tenyésztenek vágásra. Az egyik - már bezárt - magyar húsüzem pár éve még tonna szám importálta a fagyasztott lóhúst Argentínából és abból csinálták a lókolbászt, lópárizsit stb..
2016. szept. 30. 05:40
 28/32 anonim válasza:
100%
Mert a ló haszonállat ,és szeretik (sokan) megenni. Meg nem olyan ,mint egy emberi lény...
2016. dec. 3. 00:11
 29/32 anonim ***** válasza:
hát ezzel vitatkoznék utolsó..
2016. dec. 5. 20:37
 30/32 anonim válasza:
Gondolom az utolsó mondatra gondoltál. Az alatt úgy értettem ,hogy a ló nem épít házat ,nem talál fel hasznos dolgokat pl: villanykörte...
2016. dec. 6. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!