Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » NŐK, minek kell történnie?

NŐK, minek kell történnie?

Figyelt kérdés

Minek kell történnie, hogy ALAP felszerelés legyen a gázspray ÉS a gáz/gumis pisztoly nálatok?

Mert ugye megint: [link]

És a [link]

Mire vártok?

Persze tudom, te elfutsz, lekaratézod, jó helyen laksz, ezek álhírek, ...

2020. jan. 24. 14:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye tudod, hogy attól még, hogy nem csinálod a felsoroltakat, simán megtámadhatnak?

2020. jan. 24. 16:37
 12/19 A kérdező kommentje:

ÁLLJ!

KÉREM, hogy ne írjatok több választ, tekintve, hogy a kérdésemet és a válaszokat is cenzúrázták.

Ennek...meg ennek az oldalnak is, semmi értelme így.

Köszönöm!

2020. jan. 24. 16:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ha mindenki azon a véleményen vagy hogy hülyeséget irsz és nem téged igazolnak akkor inkább tartsák meg a véleményüket.
2020. jan. 24. 17:29
 14/19 anonim ***** válasza:
95%

Nem! Az CENZÚRA! :D

2020. jan. 24. 17:30
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
Mármint szerinted várjunk epedve arra, hogy valaki végre jól megtámadjon minket, mert az annyira normális dolog? Sosem fogok magamnál gázsprayt vagy -pisztolyt tartani, mert ezek csak támadásra alkalmasak, védekezésre nem. És nem vagyok hajlandó állandó rettegésben élni amiatt, mert néhány - magát bizonyára embernek tartó - hímnemű szubhumán kizárólag akkor érzi magát nagybetűs Férfinak, ha beránthat a bokorba és megerőszakolhat egy védekezésképtelen nőt.
2020. jan. 24. 18:22
 16/19 anonim ***** válasza:
94%

Harcművészetek ismerete többet ér, mondom ezt úgy, hogy 22 évesen rendszeresen kézben volt a bicska, amikor este 11kor mentem haza. A kés, fegyver olyan, amivel a támadót segíted, mert elveszi tőled

(Amúgy sose támadtak meg, ami nem a késnek, hanem inkább az tartásnak és a járásomnak köszönhető, nem vagyok áldozattípus, és ez látszik rajtam. Persze ez nem 100%os védelem

2020. jan. 24. 20:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Jobb felkészülni
2020. jan. 25. 18:27
 18/19 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Te készűlj fel arra a bizonyos őnvédelmi esetre ha akarsz. Én is ezért harcművészkedtem fiatalon. Most meg rájőhetek hogy igen is békés helyen élek.
2020. jan. 28. 18:51
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nalam mindig van boxer,snitzer,sprej, es ket nagytestu orzovedo kutya poraz nelkul. Ha veletlenul nem nyirna ki a ket hiresen gyillos kutya,akkor en duhbol kinyirom. Ahol futunk,’mindig tolem felnek meg a kutyaimtol a futok,pedig nekunk orulniuk kene. Inkabb a minusz 6 fokban egyedul setalgato emberektol kene tartaniuk .

Lattam mar par gyanus alakot. Elhuztak a francba.

Rengeteg nagytestu veszelyes tokeletes hazorzo szomorkodik menhelyeken es varja,h vedhease a leendo gazdajat. En ezt nem ertem,h az ilyen egyedul futo nok mert nem vesznek ki par ilyen kemeny utcakutyat. Azok nem szorakoznak,tapasztalat.

2020. jan. 29. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!