Minek kell történnie ahhoz, hogy valakivel minden átmenet nélkül megszakítsátok az addigi barátságot?
Milyen történések vezethetnek oda nálatok, hogy úgy érezzétek, az az ember, akivel addig megosztottátok a gondolataitokat, majdnem minden nap beszéltetek telefonon, és sok közös beszélgetés, élmény köt össze benneteket, szóval, hogy ez az ember egyszerre arra se méltó, hogy annyit mondjatok neki, miért nem akartok vele barátkozni.
Milyen fajsúlyú dolog az, amikor szó nélkül leléptek, és ha próbál beszélni veletek, nem reagáltok?
Milyen érzelmi háttérről beszélünk? Mert az, hogy "addig megosztottátok a gondolataitokat, majdnem minden nap beszéltetek telefonon, és sok közös beszélgetés, élmény köt össze benneteket," sok mindent takarhat.
Egy szerető, vagy egy haver esetén elég egy inkorrekt viselkedés ahhoz, hogy megszakítsam vele a kapcsolatot. A feleségem, vagy egy barátom viszont nemigen tud olyat tenni, aminek a hatására ilyet lépnék.
Kedves Miguel!
Az érzelmi háttér itt a közös egyetem alappal indult.
Mindent megbeszéltünk, tanulás, később család, testi-lelki problémák, sosem volt még csak árnyéka se a konfliktusnak, olyan csapat voltunk, hogy ha nem beszéltünk egy hónapig, akkor onnan folytattuk, ahonnan akkor abbahagytuk.
Sokszor kinyilvánítottuk a másiknak, hogy milyen jó, hogy barátok vagyunk, és hogy számíthatunk a másikra, nem csak szóval, de tettekkel is.
Nem történt semmi konfliktus, inkorrekt viselkedés, hiszen nem találkoztunk december óta személyesen.
Stabil, biztonságos barátságnak tűnt, ahol sosem tapadtunk a másikra, és sok mindent csináltunk, megéltünk együtt, és nem egy vagy két éves dologról van szó.
Nem reagál, elzárkózik, nem beszél.
7-es vagyok. A kérdésre válaszolva egyébként ezt tudom válaszolni, az én kérdésem, hasonló témában.
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__6..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!