Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » NŐK, minek kell történnie?

NŐK, minek kell történnie?

Figyelt kérdés

Minek kell történnie, hogy ALAP felszerelés legyen a gázspray ÉS a gáz/gumis pisztoly nálatok?

Mert ugye megint: [link]

És a [link]

Mire vártok?

Persze tudom, te elfutsz, lekaratézod, jó helyen laksz, ezek álhírek, ...

2020. jan. 24. 14:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%

Voltam már gáz helyzetben, ha lett volna nálam ilyen cucc, nem mentem volna vele semmire.

Ezek nem úgy működnek, mint a mesében, hogy a támadó eléd áll és filmes monológba kezd, mialatt neked van időd kieszelni valami cselt és legyőzni hősiesen.

2020. jan. 24. 14:27
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem is igazi kérdés hanem közlöd hogy a nőknek félniük kell és legyenek felkészülve, ami jogos de mit akarsz megtudni?
2020. jan. 24. 14:27
 3/19 anonim válasza:
90%
Tulajdonképpen mi az igazi bajod. Kezded a felsorolást, utána 30000 parfüm, telefon. Adóbevallást is készítesz?
2020. jan. 24. 14:29
 4/19 anonim ***** válasza:
81%

Nyílván azért mert mindenki azt hiszi hogy vele ilyen úgysem történhet. Arról nem is beszélve,hogy még ha van is nálad,nem mindig tudsz elég gyorsan reagálni. Plussz a sokk miatt lehet nem is mersz.

és egyébként igen, én lekaratézom a pi**ba.

2020. jan. 24. 14:31
 5/19 anonim ***** válasza:
89%

Azt vágod ugye, hogy a férfiakat is megtámadhatják?

"30-ért parfüm, 300-ért telefon, 10-ért rúzs, 50-ért napszemüveg,"

Nem használok parfümöt, a telefonom 60 ezer volt, a rúzsom 3000,a napszemüvegem 2000.

Mire jó ez az általánosítás amúgy?

Meg ez kb a minekment oda szint, mintha a nő lenne a hibás, ha megtamadjak.

2020. jan. 24. 14:34
 6/19 anonim ***** válasza:
76%

Mire valaki elővenné az általad javasoltakat már rég kiütötték

Egyszerűbb inkább ha a nők nem járnak EGYEDÜL futni, szórakozni hanem barátnőkkel teszik sajnos ilyen világ van

2020. jan. 24. 14:35
 7/19 anonim ***** válasza:
61%
Nekem nincs szükségem rá, mert nem járok éjszaka elhagyatott helyeken egyedül. És nem szedek fel gyanús kinézetű alakokat bárokban, és főleg nem megyek velük éjszaka a parkba elszívni egy marihuánás cigarettát. Amúgy meg ha megtámadnak időd sem lesz elővenni bármit is, ha csak nem a kezedben viszed arra készülve hátha megtámadnak. Egyébként meg tényleg jó helyen lakok, nem hallottam róla, hogy errefelé bárkit is megtámadtak volna.
2020. jan. 24. 14:49
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Hiába okoskodsz, ezt vagy nonstop a kezedben tartod és minden sarkon befordulva magad elé tartod miközben sűrűn nézel a hátad mögé mint egy nemnormális vagy szart se ér. Aki rátámad egy emberre az nem fogja megvárni hogy elővedd, célozz és használd
2020. jan. 24. 14:54
 9/19 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező és hogy gondolod mindig tartsa a kézben a gáz sprayt vagy kérjen engedélyt a támadótól hogy elővehesse?
2020. jan. 24. 14:56
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok, de a kérdésem akkor az, hogy akkor mi a túróért jár jónéhány nő önvédelmi oktatásra? Akkor az sem ér semmit?
2020. jan. 24. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!