Ez már a fogyasztóvédelem hatásköre, vagy mit tudnék tenni?
Hosszú lesz.
Vettem egy Lenovo laptopot augusztus elején, amit pár nap múlva vissza is vittem, mivel nem működött egyáltalán. A Lenovo szervíz csak szeptemberben tudta volna megcsinálni, de nekem sürgősen szükségem volt a laptopra, nem tudtam nélkülözni szeptemberig, így, mivel nem volt több abból a fajtából, vettem helyette egy ASUS laptopot, ami egy 350ezres laptop, gondoltam ebben amúgy sem fogok csalódni.
Augusztus közepén vettem végül az ASUS-t.
Kezdjük ott, hogy a képek között egy paint-el rajzolt f..sz volt. Szóval vagy előttem más már visszavitte, vagy pedig nem eredeti csomagolásút kaptam, hanem olyat, ami ki volt rakva.
Ami fontos: megtudtam, hogy a Lenovo-t amit visszavittem, kirakták eladásra.
Most, december 20.-án az ASUS is elromlott... Csak vezetékkel tudom használni, mert nem tölt, amint kihúzom, azonnal kikapcsol.
Próbáltam már mindent, de nem javul meg. Emellett a Touchpad is néha bedöglik.
Rettenetesen mérges vagyok, mert nem tudom nélkülözni a laptopot, és ez történik.
A múltkor is nagy nehezen cserélték ki, és félő hogy nem is hinnének nekem.
Na most, nagyon bánom hogy nem akkor csináltam balhét, amikor megláttam azt a rajzot a gépen, mert direkt kértem hogy origináltat adjanak.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mit tudok tenni? Undorító amit ezek művelnek az itteni üzletükben.
Vidd vissza,h masodszor rossz. Mostmar torveny szerint jar vossza a vetelar.
Vki ,aki jogasz,linkelje be az ide vonstkozo jogszabalyt!!!!!
Koszi!! Csak az a gond hogy szerintem ha 2 másik gépről van szó akkor nem jár vissza az ár.
Nem gondoltam hogy másodszor is megtörténik.
Nincs szerencséd. Én használt cuccokat is megveszek, de eddig még 1ikkel se volt semmi.
Igaz, csak olyat veszek amire van garancja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!