Miért ilyen a szomszédom? Mit tudnék tenni ellene? Fogyasztóvédelem?
Sziasztok! Falusi vagyok, a szomszédom kecskéket tenyészt üzletszerűen..3 éve könyörgök neki, hogy csinálja meg a kerítést, de nem képes rá! Utálok arra hazajönni a munkából, hogy megint 3 kecske beszökött a házba!
Miért csinálhatja ezt? Mit tudnék tenni ellene? Melyik rendvédelmi szervhez kellene fordulnom?
csináld meg Te a keritést. főleg, ha törvény szerint a Te kötelességed.
Most nem tudom kinek melyik oldalt kell keritenie.
menj be az önkormányzathoz, kérdezd meg, és ha a szomszéd feladata, akkor indokold meg a hallottakat elmondva neki, és kérd, hogy csináljon keritést.
ha sokat óbégatna az ember az ilyeneknek, aztán netán elpusztulna az állata, még Rád fogná, hogy Te tetted el láb alól a kecskéit. vigyázz!!!4
Nem röhögtetlek kérlek!!!!!!
erre jogszabályi háttér van, amit a település szerinti önkormányzatnál tudsz megkérdezni!!!!
Itt nincs olyan, hogy ki mikor költözött!!!!
Itt is találsz olvasnivalót:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__epitkezes__3853085-epi..
vagy guglizd be, hogy kerités épitésének kötelezettsége vagy valami ilyesmi.
Aztán utána mondd, hogy kéééérlek! ne röhögtess!
Jó indulatból irtam, hogy hagyatkozz a jogszabályra.
De aztán a Te dolgod. Ha Neked kötelességed, csináltasd meg. Ha a szomszédé, akkor beszéld meg vele.
Ha Te kötelességed, és háborogsz (nem tudhatom!!!!) akkor majd a szomszéd fog előhozakodni törvényhelyekkel!!!
Jó lenne az Neked? Még jobban utálnád.
Nem érdemes fasirtba lenni senkivel(((
Édesapáméknál most kellett áthelyezni a kerítést, mert nem ott volt, ahol a Földhivatal szerint kellett volna.
A kerítésekre pontosan az a szabály vonatkozik, amit az utolsó leírt. Csak nem a házhoz viszonyítják, mert azt akárhogy lehet építeni. Háttal a telkednek, afelé az utca felé fordulva ahonnan számozódik a ház, bal oldali a tiéd, jobb oldali a szomszédé. Eszerint járj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!