Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A rendőrnyomozó miért ilyen...

A rendőrnyomozó miért ilyen rendes a családtagjaimmal, ha jelentős értékre elkövetett lopással gyanít engem?

Figyelt kérdés

Rosszkor voltam rossz helyen és történt egy nagyobb készpénzlopás amiért hosszú éveket lehet börtönbe lenni. Dolgoztam annál a multi cégnél Természetesen nem én követtem el, de aznap történt amikor felmondtam. Feljelentettek, de a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást bizonyíték rám nincs, viszont engem még egyetlen egyszer sem hallgattak ki, gondolom majd én leszek az utolsó. Az eset februárba történt, azóta is folyik a nyomozás de fog is még vagy félévig, mert telefonon el tudtam érni a nyomozót aki mondta, hogy igen van nyomozás emiatt és eddig tanúkat hallgattak ki. Fura módon a testvéremet és édesanyámat is beidézte tanúként.

Azt mondta testvérem és édesanyám is, hogy a nyomozó azt mondta nekik, hogy ő mint magánember tudja, hogy én sáros vagyok ebben. A nyomozó testvéremmel tegezést is kezdeményezett amibe tesóm belement és tegeződtek. Nagyon barátias volt a nyomozó a tesómmal és azt mondta a nyomozó a tesómnak, hogy beszéljen velem, puhítson meg és ott a rendőrségen én szépen valljam be, hogy én voltam és a nyomozó beszél az ügyésszel, hogy ne csináljanak belőle ügyet hanem csak egy nagyon enyhe büntetést maximum felfüggesztettet adjanak. Anyukámnak is mondta a nyomozó, hogy beszéljen velem, szépen mondjam el őszíntéh, hogy én követtem el és a nyomozó segíteni fog, hogy ne legyen nagy gond ebből?

Én ezt egy nagy csabdának látom, hogy így akarna megpuhítani a nyomozó ahogy tesómmal és anyukámmal is üzente, hogy valljam be őszintén, hogy én tettem és, ha bevallanám (amit el sem követtem) akkor szépen kihallgatna gyanusítottként és kattanna is a bilincs és mennék az előzetesbe, az ítélet is letöltendő lenne. Akkor utána mondhatnám, hogy átvert de csúnyán ő pedig örűlne, hogy végre megoldott egy ügyet.

Nem most jöttem le a falról, természetesen ez csabda, mert egy vadidegen nyomozó miért lenne barátias egy vadidegen emberrel, a családommal és velem, hogy segít, hogy ne legyen nagy baj. Ugyanis ez súlyos bűn a jelentős értékű lopás és börtön jár érte. A rendőrnyomozó felettesei gondolom csesztetik a nyomozókat, hogy minnél több ügyet oldjanak meg. Hülye én nem vagyok, ez mind azért van smit leírtam, mert ő nem engem sajnál, ez trükk, hanem sikeresen fel akarja deríteni az ügyet és rács mögé tenni.

Gondolom nincs a kezükben bizonyíték, hogy már ilyenhez folyamodik, hogy ilyeneket mond és üzen nekem a családtagjaimmal.

Szerintetek tévedek vagy teljesen jól látom és jól gondolom a dolgot, hogy ez egy nagy csabda?

2019. dec. 24. 22:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én tudom, csak azt nem tudtam, hogy te is tudod-e. Hát ezt kinyöghetted volna elsőre is.
2019. dec. 28. 05:44
 22/25 A kérdező kommentje:

Véleményem szerint a nyomozó arra vár, hogy én valljam be és akkor zárható is az ügy.

De azt nem értem, hogy a nyomozó is honnan veszi, hogy én vagyok a sáros?

Ez nem így működik, ki kell vizsgálni.

Csak annyi baj legyen, hogy a nyomozó csak sejti, hogy én tettem, ne több és akkor nincs gond.

2019. dec. 28. 10:52
 23/25 anonim ***** válasza:
Mert gyanús, hogy az lelépésed előtti napon történt az eset, és ha ezen felül néhányan még úgy is vallanak, netán van valami hamis bizonyíték, ami rád tereli a gyanút, akkor kis vizsgálódás után lehetsz első számú gyanúsított. Aztán lehet, hogy törölnek, mert tisztáznak, vagy akármi. Lehet, hogy azért nem hívnak, mert infókat gyűjtenek még, hogy könnyebb legyen csőbe húzni (csaBdába csalni) téged. Várj türelemmel, majd megkapod az idézést, ha eljön az ideje. Nem várják azt, hogy besétálj az őrsre, hogy te most vallomást szeretnél tenni, hogy nem te voltál, mert nem te voltál, és tudod, hogy csabda, mert tegeződött a bátyáddal... Egy esetben érdekelnék azonnal a mondatod, ha azt akarod mondani, hogy te voltál. Különben csak várj a sorodra, és beszélj egy ügyvéddel! Csak azért mert a buta ember, aki okoskodik, maga masíroz a csabdába, sokszor olyanba is, amit maga készített akaratlanul, mert nem fogja fel, hogy mi a csabda és mi nem csabda, de ha csabdát akarsz, akkor tényleg nem kell neked csabdaelhárító szakember. :D
2019. dec. 29. 17:19
 24/25 A kérdező kommentje:

67 % - os.

Jól van. Hagyd már ezt a szívódást. Nem birod felfogni, hogy elnyomtam a billentyűzetet, mert "csaBdaként jön az ember szájára. Hibáztam, de te még egy hét mulva is ezen szivatsz engem.

Örülök, hogy te sohasem hibázol semmit, hibátlan vagy, soha nem írtál, tévesztettél el semmit.

Gratulálok öcsém. Kapsz tőlem egy csillagos 5-öst.

Bár mindenki olyan hibátlan lenne mint te.

2019. dec. 30. 13:21
 25/25 A kérdező kommentje:
Ja "és" boldog újévet kívánok azért neked.
2019. dec. 30. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!