Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vatera tartozás alól kibúvó...

Vatera tartozás alól kibúvó hogyan lehet kibújni?

Figyelt kérdés

Vaterán árulok néhány terméket. De sajnos úgy látszik egyik sem fog elkelni.

A termékfeltöltési és kiemelési díjakra 1500 Ft.-om ment el.

A vatera szabályzatában csak az áll, hogy ha nem fizetek határidőn belül, akkor letiltják bizonyos szolgáltatásokat a részemre.

Ebből nem lehet rendőrségi, vagy valamilyen pénzbehajtási ügy.

Ezért a kevesebb mint 1500Ft-ért csak nem hurcolnak meg annyira.

2010. júl. 20. 13:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nemtudom mi van ezzel a 20ezerrel, de akár attól az összegtől lehet pert indítani, akár nem, a 20at könnyen el lehet érni. Szerintem abszolút szubjektív, hogy mekkora összegekkel terhelnek meg egy tartozást, pld kezelési költség, jegybanki alapkamat n-szerese, és lehetne sorolni, pillanatok alatt meglesz a 20 eft. Egyszerű 1500 forintból. Megéri-e?
2010. júl. 20. 18:20
 12/16 anonim válasza:
71%
Ez a magyar mentalitás...kibújni...MIÉRT NEM FIZETED BE???? Használztál egy szolgáltatást, amiért tudtad hogy fizetni kell, hát fizesd ki!!!
2010. júl. 24. 17:40
 13/16 anonim ***** válasza:

emberek, vaterával nem szabad foglalkozni, egy kész maffia az egész, folyamatosan jönnek az emberek panaszkodni, szinte mindenki megszívja előbb vagy utóbb, tök mindegy, de mégsem tanulnak belőle.

magukra kéne hagyni őket aztán hátha észhez térnének ha össz 2 felhasználójuk lenne.

Vaterás ügyem egyetlen egy volt nekem is, egyszer vettem csak ott valamit, na természetesen átvágtak, és amiért mertem két emailben is reaklamálni, még engem tiltottak ki és az illető azóta is röhög a markába, na ennyit a vateráról nekem személy szerint meg még sokaknak akik itt is meg máshol is folyamatosan megszívják.

2010. júl. 24. 22:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Én meg adtam is, vettem is Vaterán, kifizettem, ami jár, oszt jónapot. 500 feletti tranzakció.
2010. júl. 25. 17:59
 15/16 anonim válasza:
Nekem viszont azt írták az új szabályzat szerint, amit önkényesen módosítottak, hogy fizessem be a jutalékot még ha nem is történt adás-vétel mert túl későn értékeltem!! 21 nap után automatikusan pozitívra értékelik ők!!!! Ilyenkor ha bíróságra kerül az ügy ők nyernek?
2013. aug. 1. 22:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Persze hogy ők nyernek!Gerinctelen banda ez a Vatera!Vatera Maffia!!!!!
2013. aug. 26. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!