Önálló bírósági végrehajtó 600000Ft os tartozás miatt már munka bérből letiltást alkalmaz, viszont most meg 600000Ft ért lefoglalta és árverezni akarja a lakásomat ami 5 milliót ér. Jogszerű ez?
Na várj, mert nem világos: már van egy tartozás miatt munkabérletiltásod, a lakásodat meg egy másik tartozás miatt foglalta le? Vagy ugyanarról a tartozásról van szó?
És már kaptál árverezésről értesítést? Vagy csak arról kaptál értesítést, hogy a földhivatalban bejegyeztette az igényét? Mert ez utóbbi még csak annyit jelent, hogy akkor nyúl hozzá, ha nem tudja beszedni a munkabéredből (amennyiben csak egy tartozásról van szó).
Hát ha tényleg elakarják árverezni akkor fogd meg és gyújtsd fel.Én biztos nem engedném hogy elárverezzék a lakásomat amit x éven át fizettem a banknak és mert a k..g kormány intézkedései miatt nem tudom fizetni a hitelem mert megszűnt a munkahelyem stb.(Nincs hitel tartozásom de ha lenne én nem hagynám hogy elárverezzék)
Amúgy milyen hitelt vettél fel hogy 600ezer forint kamatot kérnek még tőled?
szia,én 600 ezer ft hitelt vettem fel,a kamat 7 év alatt 1millio 200ezer.+nem tom még mennyi a végrehajtó dija.
de nnekem nincs semmi a nevemen,és nincs is semmim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!