Te visszahoznád a halálbüntetést?
#32 Azzal indokolnám, hogy ez pusztán egy fiktív felvetés, és úgysem valósul meg, én pedig a pedokat rühellem a leginkább.
Az ő buntetteiknek vannak a legmesszebbre ható következményeik; garantált életre szóló trauma, sőt, sokszor halál (ha a molesztalt nem tudja feldolgozni ami történt vele)
Bizonyos szituációkban kb minden más büntettnek lehet a maguk módján valami racionális alapja (pl megölöd azt, aki fenyegeti a családodat, rabolsz, vagy más megkerdojelezheto dolgokat csinálsz, hogy életben maradj, mert nincs semmid stb) de a gyerekmolesztalas csak simán ördögi.
De oké, megtoldom még azzal, hogy a pedok, ÉS a hobbiból embereket kinzók kapjanak halálbüntetést.
És persze tenyleg jobb lenne ha az ilyenek meghalnanak, de ki tudja, hogy hány ártatlant olnenek meg?
1, időről időre mindig kiderul valakiről, hogy a semmiért ült börtönben 20+ éveket, szóval az igazságszolgáltatás ám vannak rossz pillanatai, ami egy ártatlan életbe kerülne
2, így könnyebb eltenni "nemkívánatos" személyeket láb alól. Szúrja a kormány szemét a sok hajléktalan? Vagy a cigányok? Ki figyeli, ha megritkitjak egy kicsit őket? Már azért másfél évre ítéltek egy szegénysegben élő roma fiút, mert kakaoscsigat lopott, szóval marha nagy naivsag lenne azt hinni, hogy nem élne vissza a hatalom a halálbuntetessel.
Ráadásul - nem tudom hogy ezt leirta-e már valaki előttem, ha igen, akkor bocs - ne ringassuk magunkat abba a hitbe, hogy a halálbüntetés olcsóbb, mint az ilyen embereknek a börtönt finanszírozni. A neten szépen ki van gyűjtve hogy mennyibe kerül az elejétől a végéig kivitelezni egy ilyen rendeletet, és nem annyi ám, hogy vesznek egy doboz 700 ft-os tide mosókapszulát, és egyesével megetetik az elitelttel utolsó vacsora gyanánt.
Szóval ha valaki támogatja a halálbüntetést, akkor az legalább ne azért támogassa mert így olcsóbb.
Lefogadom, hogy egyetlen cikket sem olvastál végig csak fosod itt a szót! Ha egy cseppnyi empátia is lenne benned, akkor felháborodnál. Igen ideges vagyok, hogyne lennék az, amikor gyilkosok élnek jól a börtönökben! Kávézgatnak, cigizgetnek, edzegetnek, nézik a Tv-t, és kapják napi 3-szor a kaját. Nincs gondjuk a számlákkal, nem kell rezsit fizetni, nem kell albit fezetni, nem kell télre tüzelőt venni, tankolni a kocsit és még hosszasan sorolhatnám! Aki meg kint él küzd a túlélésért, hogy ne kerüljön az utcára! Aki pedig különös kegyetlenséggel bánt el egy embertársával kap átlagosan vagy tíz évet, amiből hét év után szabadul kigyúrtan, és mindenre kirafináltan. Miért vagy ilyen bűnözőpárti! Erre adjál választ, ne engem pontozz le meg állj bele mindenkibe, mert látom végig odakommenteltél mindenkihez! Olvasd el a cikkeket! Igen tipikus liberális mentalitás, ezen nincs mit szépíteni! A másik pedig a vallási oldal, hogy Isten majd eldönti csak az a baj, hogy sohasem dönti el, és nem szól bele semmibe sem! Isten röhögve nézi végig, ahogy egy csecsemőt kádba fojtanak! Nincs miért magyarázkodnom leírtam már az előzőekben. Ha 100%-os bizonyíthatóság fenáll szándékos emberölés elkövetésére akkor szerintem az lenne az igazság, hogy az elkövetőt/elkövetőket is meg kellene ölni! Tudod mit, látom nehezen megy neked az olvasás, inkább beszúrok egy videót nehogy meg kellesen erőltetnded a nem létező olvasási készséged!
https://www.youtube.com/watch?v=UbxVTDi8fqM
Cumild le őket! Ezek nem emberek, egy percig nem hagynám őket életben!
Nagy bánatodra a büntetésvégrehajtás nem a bosszúról szól. Nem is arról kell szólnia.
A büntetési tételeken valóban lehetne változtatni, ez már más kérdés.
Simán!
Az első három gyilkos gazembert a tv nyilvánossága előtt kellene átküldeni a másvilágra. A többi már alaposan megfontolná, hogy gyilkoljon-e vagy sem.
A másik nagy állatság a visszaesők kérdése. Mi az, hogy visszaeső?
Azért tud visszaesni, mert a sz@rházi bíró, csak némi üdülési idővel "sújtotta" a hétpróbás gyilkost.
Ha gondosan felkötik, soha nem jutna eszébe "visszaesni"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!