Ilyenkor tud valamit tenni a rendőrség vagy ilyenkor sem?
Arra gondoltam, hogy ha meglopnak egy embert és az pont rendőr, feljelentést tesz, de nincs bizonyíték, mert csak ő egyedűl aki látta az esetet és egy ember nem elég tanúnak.
Ilyenkor sem tud mit csinálni a rendőrség, ha csak a sértett egy maga a szemtanú vagy ilyen esetben, hogy a sértett pont rendőr, ilyenkor tudnak mit tenni?
Önmagában a lopás tényét nem szükséges bizonyítani az eljáró hatóság felé.
Ehhez nem kell tanú.
Értem, de ha nincs bizonyíték, nem nagyon szokták az elkövetőt megtalálni, de mivel a sértett pont rendőr, így megtalálják, mert minden energiát belefektetnek?
Ne azt gondoljátok, hogy én vagyok az elkövető, mielőtt valaki ezt írná. Nem.
Csupán érdekelnek a nyomozati dolgok és az érdekel per pillanat, hogy mennyire hatékonyan nyomoznak, hogy legyen elkövető, ha mondjuk egy sima állampolgárról van szó vagy egy olyan emberről aki pont rendőr.
“ Ne azt gondoljátok, hogy én vagyok az elkövető, mielőtt valaki ezt írná. Nem.”
Eddig a pontig eszembe sem jutott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!