Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Beperelhetem ezért az OTP-t?

Beperelhetem ezért az OTP-t?

Figyelt kérdés
Elmentem pénzt levenni, az atm elnyelte a kartyamat, hivtam a rajta lévő számot, nem vették fel, húztam sorszámot, mondtam a nőnek, és mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne úgy közli velem, hogy tudja, nem én vagyok ma már az első..ki is akadtam hogy akkor miért nincs egy tetves rohadt papírra kiírva hogy az ember ne probaljon meg pénzt felvenni..Majd közlik, hogy 2 hét múlva tudom átvenni ott,ahol a számlámat nyitottam, csak az a helyzet, hogy azóta 80kmel arrébb lakom, kérdeztem nem megoldható-e, hogy maradjon ott náluk a kártyám de nem, 2 hét múlva ha nem akarok érte menni 80kmt akkor azt a bankot fel kell hívnom, hogy újabb 2 hét múova küldjék vissza oda ahol az atm benyelte...És igazabol az idegesít, hogy tudtak a problémáról de nem volt jelezve, es most vagy utaz9k 80 kmt vahy majd lesz bankkartyam 1 honap mulva
2019. okt. 17. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Ezek a dolgok nagyon bosszantóak de hidd el jobb ha lecsillapodsz, nincs értelme semmiféle pernek. Amit tehetsz az a bankváltás. Mindenki tudja, hogy az OTP a legputribb bank lett mára.
2019. okt. 17. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Bárki beperelhet bárkit.
2019. okt. 17. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
95%

Panaszt tehetsz a fogyasztóvédelemnél. Ami kicsit hatásosabb ha beszélsz az iroda főnökével és hivatalosan panaszt teszel, írsz az OTP megfelelő forumára szintén panaszt téve. Nem tudom hogy van-e a bankokban "vásárlók könyve" mint a boltokban. Törvény szerint az ilyen panaszokra válaszolniuk kell és olyankor legalább kissé lesz*szik azt aki elkövette.

Perelhetsz, de többet visz, mint hoz. Akkor sem kapod hamarabb meg a kártyádat, scak éppen ügyvédet kell szerezned, fizetned, perre kell utaznod ami a munkából is kivesz, szabadságot kell hozzá kivenned és mivel nekik rengeteg ügyvédjük van amíg te csak egyet tudsz megfizetni, így majd 2-3 év múlva lesz egy ítélet legjobb esetben, hogy figyelmeztetésben részesítik az OTP-t a megfelelő intézkedés megtételére hogy többet ilyen ne fordulhasson elő.

2019. okt. 17. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok értelme van pereskedni. Az új OTP ATM-ek sajnos meglepően sokszor nyelik el a kártyát (ezt olvastam), de azért koránt sem MINDEN alkalommal, tehát értelmetlen lenne kiírni, hogy nem működik az ATM. Én nem hiszem, hogy ne lehetne megoldani, hogy vagy ott vedd át a kártyát, ahol élsz, vagy postázzák ki. Nem mellesleg honos bankfiókot is lehet váltani, ha elköltözöl. Nekem eddig (22 éve) nem volt az OTP-vel komolyabb zűröm, bármi probléma akadt, gyorsan megoldották és úgy volt, ahogy mondták... ellentétben más bankokkal.

Egyébként már az ATM-be se kell a kártyát bedugni, mert azok is paypass-al működnek. Sőt, én manapság már szinte soha nem veszem elő a kártyámat, mert ott a telefon és a Simple, azzal fizetek és veszek fel pénzt.

2019. okt. 18. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!