Beperelhetem ezért az OTP-t?
Panaszt tehetsz a fogyasztóvédelemnél. Ami kicsit hatásosabb ha beszélsz az iroda főnökével és hivatalosan panaszt teszel, írsz az OTP megfelelő forumára szintén panaszt téve. Nem tudom hogy van-e a bankokban "vásárlók könyve" mint a boltokban. Törvény szerint az ilyen panaszokra válaszolniuk kell és olyankor legalább kissé lesz*szik azt aki elkövette.
Perelhetsz, de többet visz, mint hoz. Akkor sem kapod hamarabb meg a kártyádat, scak éppen ügyvédet kell szerezned, fizetned, perre kell utaznod ami a munkából is kivesz, szabadságot kell hozzá kivenned és mivel nekik rengeteg ügyvédjük van amíg te csak egyet tudsz megfizetni, így majd 2-3 év múlva lesz egy ítélet legjobb esetben, hogy figyelmeztetésben részesítik az OTP-t a megfelelő intézkedés megtételére hogy többet ilyen ne fordulhasson elő.
Nem sok értelme van pereskedni. Az új OTP ATM-ek sajnos meglepően sokszor nyelik el a kártyát (ezt olvastam), de azért koránt sem MINDEN alkalommal, tehát értelmetlen lenne kiírni, hogy nem működik az ATM. Én nem hiszem, hogy ne lehetne megoldani, hogy vagy ott vedd át a kártyát, ahol élsz, vagy postázzák ki. Nem mellesleg honos bankfiókot is lehet váltani, ha elköltözöl. Nekem eddig (22 éve) nem volt az OTP-vel komolyabb zűröm, bármi probléma akadt, gyorsan megoldották és úgy volt, ahogy mondták... ellentétben más bankokkal.
Egyébként már az ATM-be se kell a kártyát bedugni, mert azok is paypass-al működnek. Sőt, én manapság már szinte soha nem veszem elő a kártyámat, mert ott a telefon és a Simple, azzal fizetek és veszek fel pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!