Ezért fizetjük az egészségbiztosítást?
Figyelt kérdés
A mamámat rákkal diagnosztizálták és megműtötték. Gondolta ő hogy a kis nyugdíjából megengedheti és műtétet végző illetőnek adott is 30.000 Forintot. A műtétet követően napokig bent kellett maradnia a kórházban, amire naponta 5.000 Forintot számoltak fel. Kérdezem én, miért fizetjük az egészségbiztosítást, ha még egy napi átlagkeresetnek megfelelő összeget azért napi szinten legombolnak egy nyugdíjas asszony ellátásáért?2018. márc. 7. 21:31
1/11 anonim válasza:
Hát nem magánklinikára kell járni...
2/11 A kérdező kommentje:
Nem magánklinikára járunk
2018. márc. 7. 21:39
3/11 anonim válasza:
Ami adott az orsvosnak, azt feketén adta, remélve (ROSSZUL), hogy plusz szolgáltatásban, extra odafigyelésben lesz része.
Ebből a pénzből a költségvetés, vagy az egészségpénztár nem részesül.
Amit pluszban fizet, az törvényes, tehát a jogalkotót (parlamenti képviselőket) kell felelősségre, kérdőre vonni, mert ők hozták a jogszabályt, ami alapján beszedik a napi 5000 Ft-okat.
4/11 anonim válasza:
Valamit nagyanyád benézett.
Amúgy köszönd meg a sok segélyen tengődőnek.
Kb plusz egy millió embernek fizetjük a TB ellátását, akik csak vannak és élősködnek.
5/11 A kérdező kommentje:
Habár a hozzászólásod lepontozásától kapott erekciómat lehet hogy csak magánklinikán tudják majd kezelni
2018. márc. 7. 21:40
6/11 A kérdező kommentje:
Nem remélte hogy kiemelkedő szolgáltatásokban lesz része. Abban a gyenge pillanatában, a betegségtől letörve, a halálfélelem rémületében csak a megmentőjét látta a férfiben
2018. márc. 7. 21:43
7/11 Koplárovics Béci válasza:
Kértétek, hogy a nagyi egy vagy maximum kétszemélyes szobában legyen?
8/11 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom, én nem magyarországon élek, de szerintem csak berakták akárhova a műtét után
2018. márc. 8. 09:13
9/11 kovpet válasza:
Ha "felszámoltak" 5000 Ft-ot, akkor arról kapott számlát, azon meg rajta van, hogy mire kell fizetni. Nézzétek meg.
10/11 anonim válasza:
Magyarul fingod nincs semmiről, csak hőbörögsz ész nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!