Ha kivittem véletlenül valamit az üzletből amiért nem fizettem, de még akkor visszaviszem, azért utána bajba kerülhetek?
Figyelt kérdés
2019. okt. 6. 11:08
2/4 anonim válasza:
N3m. Az én gyerekem egy időben amíg egészen kicsi volt, összeszedett ezt-azt a boltban, ami nekem volt higy csak otthon tűnt fel. Mindig vissza vittem, soha semmi gond nem volt belőle. Igaz egy idő után meguntam és a kassza előtt neki álltam ellenőrizni, higy van e nála valami
3/4 anonim válasza:
Bizony bajba kerülhetsz, mivel hülyének fognak nézni (hogy visszavitted).
4/4 anonim válasza:
Nem. De ugye, ugyanolyan állapotban van? Nem egy láncfűrészt vittél ki véletlenül, kivágtál vele néhány fát, stb. aztán meg úgy vissza, hogy nem fizettél?
Akkor szúrós szemmel nézhetnek rád, de még mindig enyhébb, mintha elloptad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!