Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Üdv! Létezik -e olyan hogy...

Üdv! Létezik -e olyan hogy valakit valakiket kitiltanak Ausztriából? Hozzáértök válaszát kérném!

Figyelt kérdés
2019. szept. 27. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem csak Ausztria, bármely ország kitilthat bárki olyat, akit nem odavalónak ítél meg. Ehhez az esetek(országok)nagy részében bírósági ítélet kell, de egyes helyeken, pl USA, Oroszország, Kína, Izrael, meg egy rakat afrikai és ázsiai országban még erre sem nagyon van szükség, ugyanis ilyen helyeken a határőrség fel van hatalmazva arra, hogy megtiltsa neked a belépést az országba. Ha hepciáskodsz akkor meg jól felpofoznak, sittre vágnak és azután tiltanak ki.
2019. szept. 27. 22:14
 2/6 A kérdező kommentje:
De mi alapján tiltják ki az embert ? Nem igazán vágom gondolom valami nyomós oknak kell lennie ?!
2019. szept. 27. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Persze egyik ismerősöm még régebben rezet lopott az ÖBB egyik telephelyéről. Lebuktak, utána tárgyalás volt és ha jól emlékszem 2 évre kitiltották az országból.
2019. szept. 27. 23:10
 4/6 A kérdező kommentje:
De van olyan H végleg ? Mert szerintem ez kamu nagy habbal !
2019. szept. 27. 23:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek is olyat. Feketemunka, 5 év, ha jól emlékszem. Ha ezért ennyit lehet kapni mért ne lehetne komolyabbért örökre kitoltam valakit?
2019. szept. 28. 00:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké! De rendörségi ügy még tárgyalás minden féle képen kell ki tiltsák az embert ?! Még valami még azt szeretném tudni mi minösül rágalmazás nak ? És H azt H bünteti a törvény ? Utána néztem én a neten de jobb volna egy. Hozzá értö ember ha van itt !
2019. szept. 28. 00:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!