A rendőr hazudott. Hová lehet fordulni?
Tavaly télen csináltam egy rosszat, ezt követően beidéztek a rendőrségre egy hónap mulva, hogy tudnak mindent, hogy én tettem, mert az eseményt kamera rögzítette, én be is vallottam őszintén. Most lezárult az ügy és az iratismertetésre elmentem ahol a kezembeadta a rendőr az én példányomat, amelyet elhoztam ez egy vastag összefűzött kb 2000 oldalas példány, az egész táskámat elfoglalta.
Benne van az összes tanúvallomás, meg az összes irat ami keletkezett van benne kamerakép, de nincs is olyan amin az van, hogy a cselekményt elkövetem, hanem egy olyan kamerafelvétel van amin én vagyok és gyalogolok ez az elkövetési helytől kb. 500 m-re volt másik utcán amit egy épület kamerája vett fel rólam. Nincs semmiféle kamera ahol a cselekményt csináltam, mert személyesen is megnéztem a helyet mégegyszer ma, nincs kamera. A nyomozó hazudott. Tanúvallomások alapján lehettem meg.
Miért hazudott a nyomozó és miért egy fél km-rel arrébb lévő kamerafelvétel van rólam amin nem is csinálok semmit csak megyek?
Erre indítványt teszek, hogx nem volt a nyomozó őszinte én viszont az, mert őszintén beismertem.
Nem öltem meg senkit, téved a válaszoló. Akkor már rég előzetesben lennék. Első bűntény ez igaz.
Autófeltörés, bedobtam egy téglával a kocsi ablakát és elhoztam 1 millát ,jó több mint egy millát. Ezt onnan tudtam, mert láttam hogy a nő sok pénzt vett fel él, beült a kocsiba de nem ment el ,hanem még gyalog elment valahová a kocsit otthagyta és kihasználtam az alkalmat. Hirtelen ötlet volt, nagyon megbántam és tényleg nem csinálok ilyet mert ne tudjátok meg, hogy milyen érzés volt a rendőrségen lenni egész nap. 9 órára szolt a behívó papír és délután 3 ig ott voltam, ujlenyomat, fénykép, ráadásul jelenlétemben kivittek haza házkutatni, aztán visszamentem velük és még egy-két dolgot csináltak, aláirtam és eljöhettem. Dolog elleni nagyobb értékkel gyanusítanak. Kérdeztem a rendőrt, hogy börtönbe kerülök, azt mondta, hogy nem tudja. Először azt hittem tanuskodni kell menni, mert valami bslestet volt és nem láthattam-e valamit nem is gondoltam, hogy kiderült a bűnöm, mert a papírra tanú volt irva, mikor bementem szembesültem vele, hogy kiderült tudják, hogy én törtem fel az autót. Az nem fér a fejembe, hogy nincs kamera, kíváncsiságból tegnap visszamentem megnéztem a helyet, nincs kamera. Itt hazudott a rendőr. Van kamera rólam, ott van az iratban csak egy épület mellett ott gyalogolok, azt vette fel. Az a helyszín marhára messze van ahol elkövettem, 2 utcával arrébb. Tesóm azt mondta, hogy ha nem vallom be, hogy én voltam, most semmi nem lenne, de ezen buktam be. Ha nem vallom be, tényleg most nem lennék bűnös?
"ne tudjátok meg, hogy milyen érzés volt a rendőrségen lenni egész nap. 9 órára szolt a behívó papír és délután 3 ig ott voltam"
Jajj szegény. Majd, ha a dokit várod az sztk-ban és nem is jön.
Majdnem 2000 oldalas, nincs annyi de majdnem.
Leirom őszintén mikből áll. Rendőri jelentés, helyszínelők kivonulása, tanúvallomások, folytatólagos tanúvallomások, az én részletes beismerő vallomásom, további két gyanusítotti kihallgatás, házkutatás, elmeorvosi szakértői kérelmezés kirendelése, elmeorvos vizsgálat, kamerafelvétel lefoglalása (ami kb 500 m-re volt), helyszíni adatgyüjtési fényképek, kirendelt ügyvéd kérelme, költségelszámolása, díjjegyzék, szakértői vélemény és még pár dolog.
Pénzt visszaadtam, le is foglaltak 750 ezret ami még volt, ezt követően a nyár folyamán visszatérítettem a többit, ezek mind papírozva vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!