Ha elmegyek buluzni iratok nélkül, de azokat én jól láthatóan lefényképeztem magamnak, akkor elfogadják a személyimeől készült fényképet igazoltatásnál, ha esetleg megtörténne?
Én elég sokat mozogtam az éjszakában, úgyhogy tudom amit tudok.
Kell a neved, születési dátumod, címed, édesanyád neve és/vagy leánykori neve, és a személyi számod után szereplő négyjegyű azonosító-szám.
A rendszer azonnal kijelez, ha valamelyik nem stimmel.
Tehát nem csak azt ismerik fel ha köröznek, hanem azt is ha valamelyik adat fals. De ehhez az kell, hogy bediktálja a központba. Ezt már qrva régóta meg tudják tenni. :)
#4 vagyok:
Tehát igazából semmiféle iratra nincs szükség.
Néhány éve olvastam egy esetről.
Valakinak rokkant-parkolóban feltörték a kocsiját és elvitték a rokkant igazolványát.
Ezek után hosszas utánjárással sikerült újat szereznie, és legközelebb csak egy fénymásolatot tett ki a kocsi ablakába. A hatóságok megbüntették "jogtalan parkolésért", s fejelentették "okirat hamisításért". Bírósági ügy lett belőle, s nem tudom, mi lett a vége.
Másrészt: Vagy 6-7 különböző műanyag lapcska van a pénztárcámban, s némi papírpénz. Egyáltalán nem mondanám "vaskosnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!