IGEN, LEFÉNYKÉPEZTEM! Azt hiszem bizonyítékom van a szellemek létezésére! Szerintetek?
Figyelt kérdés
szóval úgy 1 hete kinéztem az ablakon a kertre és egy ijesztő, fehér alakot láttam, azt hittem képzelődök, de vagy 10 percig ott állt és engem nézett, szerencsére pont közelben volt a fényképező és lefényképeztem:
vagy csak képzelődtem?
2010. aug. 12. 14:13
1/21 anonim válasza:
Szánalom...-.-
Lepontozhatsz, nem érdekel.
2/21 A kérdező kommentje:
attól, hogy te nem hiszel a szellemekben még nem kell másokat szálmasnak hívni... nem pontozlak le, mindenki abban hisz, amiben akar, én biztos vagyok benne, hogy valami nem evilágit láttam!
2010. aug. 12. 14:17
3/21 anonim válasza:
Nagyon édes! Nem próbáltál vele kapcsolatba lépni?
Nem gondoltam soha, hogy világos nappal is előjönnek.
4/21 anonim válasza:
Azta..........
Ez azért nagyon durva.
5/21 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy nem hiszek a szellemekben.
6/21 A kérdező kommentje:
akkor mi a szánalom? tudom, nehezen kivehető a képből, de ott a pad mellet van egy furcsa alak
2010. aug. 12. 14:20
8/21 anonim válasza:
Én meg két unikornist is lencsevégre kaptam!
9/21 anonim válasza:
Ez nagyon cuuukii:D
Casper nem volt ott véletlenül?
10/21 anonim válasza:
ez durva :O
youtubera rakd fel ilyen hátborzongató zene kíséretében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!