IGEN, LEFÉNYKÉPEZTEM! Azt hiszem bizonyítékom van a szellemek létezésére! Szerintetek?
Figyelt kérdés
szóval úgy 1 hete kinéztem az ablakon a kertre és egy ijesztő, fehér alakot láttam, azt hittem képzelődök, de vagy 10 percig ott állt és engem nézett, szerencsére pont közelben volt a fényképező és lefényképeztem:
vagy csak képzelődtem?
2010. aug. 12. 14:13
11/21 A kérdező kommentje:
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: úgy látszik a szerkesztők nem vesznek komolyan és átraktak a humorba, de én alapból az "Ezotéria > Természetfeletti lények " kategóriába tettem és nem viccnek szántam...:(
2010. aug. 12. 14:27
12/21 anonim válasza:
Én a mentális egészség rovatba tettelek volna. :-))))
13/21 anonim válasza:
Ez velem is megtörtént! Itt a kép:
14/21 anonim válasza:
Nem nagy szám, ilyet én is összetudok vágni Paintben:
15/21 anonim válasza:
Nagyon megijedhetett tőled! Olyan rémült arcot vág szegény, mint aki kísértetet látott... Szegényke!
16/21 anonim válasza:
Nee!! Vigyázz, ezek a szellemek köztudottan krumplik!
17/21 A kérdező kommentje:
kezdem azt hinni, hogy ti sem veszitek komolyan ezt a szellem dolgot...
2010. aug. 12. 16:52
18/21 anonim válasza:
ááá de de komyolyan vesszük... xD
19/21 Ikszdé xD válasza:
whááá de megijedtem, valaki adna egy papírzsepit?
20/21 anonim válasza:
hát ti hülyék vagytok XD *szakad*
Am... én is teljesen komolyan veszem ezt a témát
én tuti hogy ha látom magam alá brunzoltam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!