Nyári szakmai gyakorlatnak (OKJ) látszódnia kellene az ügyfélkapun a bejelentéseknél?
Figyelt kérdés
Nincs ott, illetve elég furcsán alakult az egész, pl a 4 hetet 2 helyen töltöttem, az egyiknél kijelentették hogy nem lesz fizetés, a másiknál pedig húzzák halasszák azóta is. (Nyilván nem abba a 10k ft-ba fogok belehalni, csak megemlítettem) Az iskola intézte az egészet, nem én kerestem helyeket. Amúgy szerződés nem volt, csak az egyiknél titoktartási. Szerintem gyakorlatilag be is nyöghetnék majd vizsga előtt hogy dehát te nem is voltál a szakmai gyakorlaton, nincs nyoma, nem?2019. szept. 12. 19:49
1/2 anonim válasza:
Nem. Szakmai gyakorlat az még csak nem is diákmunka, de a diákmunka sem számít rendes munkának, nyugdíjba sem számít bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!