Mennyire bízhatok az OMMF nyújtotta névtelenségben a munkaügyi bejelentéseknél?
Az OMMF névtelen bejelentésekkel nem foglalkozik (miként a NAV sem) de azt kérhetem hogy a vizsgálat során nevemet mint bejelentőt semmiképp ne hozzák a munkáltató tudomására.
Csak erősen kérdés valóban nem kerül-e ki a nevem „így-úgy“, és a másik, ha az ügy jellege olyan ki se kell adni a nevem, és a cég enélkül is tudja ki a bejelentő.
Nem ad oda a cég egy járó juttatást nekem én feljelentem és a hatóság megvizsgálja hogy Pistikének odaadták-e a juttatást... a cég pillanat alatt tudni fogja ki volt a bejelentő.
Akkor mit ér az egész?
" Egyébként a hatóságok ugranak mindenre."
Ismerősömet kérdezd erről aki bejelentette hogy nem kapott 2 éve bérpapírt egy darabot se.
lezárult a vizsgálat és benne volt hogy a bérpapírok kiállításra kerültek és nem történt jogsértés.
Se ő se senki aki ott dolgozott nem látott még az életben bérpapírt de azért minden rendben..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!