Mekkora lehet a bére egy . NET-es fejlesztői szakmai gyakorlatnak?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudtam róla, hogy fizethetnek is érte, de egyik ismerősöm mondta, hogy pár cég szokott. Nem vagyok képben a munkapiac áraival, gondoltam majd egyetem végénél járok utána. Most gyorsan ki kéne derítenem, ha szóba kerül, mekkora összeget mondjak. Hol kezdjek ehhez, milyen tanácsaitok vannak?
Viszonylag komoly cég, önálló munkáról van szó, a .NET keretrendszerrel kapcsolatos fejlesztés lesz, nem átlagos programozás, hanem a belső rendszerük erősítése. Tudom, hogy sok dologtól függ, de azért valamit jó lenne tudnom. Szerintem nekem nagyon jó készségeim vannak, boldogulnék a feladattal, a cég is elég jól profitál a szolgáltatásukból. Tippetek szerint mennyit mondhatnék, már ha megkérdezik, mennyit kérnék?
2019. aug. 6. 10:05
1/2 anonim válasza:
Olyan 220e kb. 250e is lehet ha többet vàllalsz mint 20 óra, ezek nettó bérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!