Sért az valamilyen törvényt, szabályt, ha olyan náci
egyenruhában megyek az utcán. Amiről el van távolítva
minden jelzés, de a stílusáról felismerhetően náci
egyenruha?
21/33 A kérdező kommentje:
"Majd írj ki egy kérdést arról is, hogy ezek a szemét libsik miért nem tudják elfogadni az öltözködésed, amivel te semmi rosszat nem akartál. :)"
Ez az emberi magatartás politikailag fuggetlen
Persze, hogy közösséget vállalok azokkal, akik lekevernének egy taslit a náci fejednek, de én magam nem tudnálak bántani, inkább sajnállak. Miért vagy megsértve? Mit vársz, hogy majd tartanak tőled a náci egyenruhádban, esetleg szeretni fognak? Hivatkozhatsz az elfogadásra, de nem lehet, és nem is szabad elfogadni a hozzád hasonlókat, mert a nácik semmit sem adtak a világnak, csak fájdalmat és pusztulást. Ez egy szellemi rákosodás. Tudod, mit? Senkit se érdekel, ha náci vagy, amíg otthon, a négy fal között csinálod.
2019. szept. 22. 14:51
23/33 A kérdező kommentje:
Akkor viszont kettőnk közül inkább neked járna ki hasonló mert nálad valódi a közösségvállalás bűnözőkkel, nem csak egy ruha hasonlít egy másik ruhára.
Nem kell csűrni-csavarni. A nácikat mindenki gyűlöli, és ha melléjük állsz, vállalnod kell a következményeket. Te nem számíthatsz elfogadásra, egyenlő bánásmódra, mert ez a te választásod.
2019. szept. 22. 22:09
25/33 A kérdező kommentje:
Az erőszakos embereket is mindenki gyűlöli, s a velük szimpatizálókat is valamint az áldozathibáztatókat is. Csak te egyet is értesz ezekkel a bűnözőkkel, nem pedig a ruhád hasonlít csak rájuk. És sokkal inkább ez számít, a belső hasonlóság vagy ép azonosulás, nem pedig az hogy a ruha hasonlít e. Előbb válik bűnözővé vagy bűnpártolóvá (ha ez már nem az) az aki ideológiailag válik eggyé egy bűnözővel vagy bűnözői csoporttal, mint akinek csak a ruhája hasonlít rá.
26/33 A kérdező kommentje:
A hasonló ruha nem meríti ki a melléjük állás fogalmát,(max. néhány bűnöző szemében aki úgyis úgyis bűnt követ el) te viszont kimeríted az erőszakos emberek mellé állásának a fogalmát.
Nem érted, de nem baj. Csináld nyugodtan, aztán jogászkodj, és filozofálj az erőszakról, miközben számolod a pofonokat. Ebben a történetben egyedül a nácik bűnözők, és te megpróbálsz hasonlítani rájuk. Nem valami okos dolog.
2019. szept. 23. 05:40
28/33 A kérdező kommentje:
Az is bűncselekmény amiről te írsz, aki pedig elköveti az bűnöző
29/33 A kérdező kommentje:
Ha már itt tartunk, az itteni szabályzat is tiltja a bűncselekmények kitárgyalását így te egyben az itteni szabályzatot is megszeged.
Nem sértettem meg semmit, neked akartam segíteni azzal, hogy felkészítelek a nálam idegesebb emberekre. Mint írtam, én nem bántanálak, mert sajnállak.
De tudod, mit? Csináld! :) Nem sértesz semmi szabályt, minden a legnagyobb rendben lesz, sétálj nyugodtan náci egyenruhában. Okos vagy, csak így tovább. :) Majd számolj be a tapasztalataidról.
(Egyébként nem vagy te túlságosan érzékeny? Egy tömeggyilkos csapat egyenruháját akarod felvenni, de kikéred magadnak, ha velük azonosítanak, és ennek okán felképelnek, ezért megpróbálsz jogokra hivatkozni, ráadásul elég esetlenül. Hány éves vagy, 14?)
2019. szept. 23. 09:57
Kapcsolódó kérdések: