Sért az valamilyen törvényt, szabályt, ha olyan náci
egyenruhában megyek az utcán. Amiről el van távolítva
minden jelzés, de a stílusáról felismerhetően náci
egyenruha?
11/33 A kérdező kommentje:
azért az se semmi hogy valakit nem a tettei miatt hanem az öltözéke miatt vernének meg. az oké, hogy megváltoztathatja valaki az öltözékét de a származását nem, azonban azt is megválogatja hogy mi miatt ver meg valakit. pl. a azét mert árt másoknak vagy azért, mert felvesz egy ruhát. és órási különbség az hogy ártunk a valakinek aki felvett egy ruhát, vagy felveszünk mi is egy ruhát. a legtöbb amit tehetne az, akinek nem tetszik a ruhám, hogy válaszol felvesz ő is egy ruhát. így maradhatna ember,
12/33 A kérdező kommentje:
szóval érdekes meglátás, hogy valaki azért mert nem tetszik neki egy ruha, elkövet egy törvénytelenséget.
Hagyd kérdező, ez az áldozathibáztatás ballibsi módra. Megvernek valakit, minek vett fel olyan öltözéket? Bezzeg ha szivárványos póló miatt vernek meg valakit...
2019. szept. 21. 20:10
14/33 A kérdező kommentje:
Na, két okos. Értettétek, amit leírtam, vagy el se olvastátok? Akkor újra (a szélsőjobbosékhoz gyógypedagógiai türelem kell): az a baj a náci egyenruhával, hogy ezzel közösséget vállalsz velük. Ha valaki ezért elver, akkor azt nem az "öltözédek" miatt teszi, hanem az eszme miatt, amit az öltözék viselésével vállalsz. Be kell látnod, hogy ez jogos, hiszen náciként te is ütnél-vernél másokat. Ha még mindig nem érted, feladom.
A 10-es válaszolónak majdnem igaza van. Fontos dolog kitartani az igazunk mellett, de ha csak azért tartunk ki, mert magát a kitartást tartjuk sokra, akkor ez a fajta kitartás nem tisztelendő, hiszen csak mezei butaság. Légy kritikus, kérdőjelezd meg a saját elveidet, és ha mindennek ellenállnak, akkor mondhatjuk, hogy gerinces vagy, bár ettől még lehetsz ostoba. Érted?
2019. szept. 22. 00:17
16/33 A kérdező kommentje:
"Be kell látnod, hogy ez jogos, hiszen náciként te is ütnél-vernél másokat. Ha még mindig nem érted, feladom." a bűncselekmény önkényes megtorlása még akkor sem jogos ha megtörtént bncselekményt torolt meg. hanem ez újabb bűncselekmény. meg nem történt buncselekmény megtorlása viszont még sulyosabb bncselekmény. bár ha egy az elmédben kreált bncselekményt torolsz meg az inkább már betegség. az ldözési mániához haonlo, vagy éppen az is. nem egy ruha tesz nácvá valakit, főleg nem egy jelvény és egyéb b jelentések nélküli ruha. pusztán attol hogy egy jelzések nélkli ruha hasonlít egy másik ruhára, még nem lesz semmiféle jelentése, azonosulás pedig végkép nem lesz. jobb is ha feladod, mert akkor legalább ezeknél nagyobb hülyeséget nem irsz már. ha azonban nagyon komolyan gondolod, hogy valakit meg lehet verni azért mert egy ruháhz hasonlo ruhát hord (teht mégcsak nem is egyezo, hanem hasonlo) mert ezzel azonnosul a hasonlo ruha viselőivel, akkor jobb lenne ha inkább te magad is orvoshoz fordulnál szimpla feladás helyett.
17/33 A kérdező kommentje:
(még mielött sittre kerulsz mert az állapotod sulyosbodik s megtámadsz valakit mert a ruhája hasonlit másvalaki ruhájához s szerinted ezzel ő azonosult vele)
Mondtam, hogy én nem bántanálak, de mások talán nem ilyen nyugodtak. Egyébként mit jogászkodsz, milyen bűncselekményről beszélsz? Náci egyenruhában akarsz sétálni az emberek között, és kikéred magadnak, ha valakinek nem tetszik, hogy egy gerinctelen, gyáva, tömeggyilkos csapat tagjának látszol. Mondtam, jobbosékhoz sok türelem kell, nehéz a felfogásuk.
De nekem igazából mindegy, tőlem hülyét csinálhatsz magadból. Majd írj ki egy kérdést arról is, hogy ezek a szemét libsik miért nem tudják elfogadni az öltözködésed, amivel te semmi rosszat nem akartál. :)
2019. szept. 22. 09:36
#18, nem követ el bűncselekményt, ezért senkinek semmi joga agyonvernie. Ez egy az egyben áldozathibáztatás.
2019. szept. 22. 09:41
20/33 A kérdező kommentje:
"Mondtam, hogy én nem bántanálak, " De közösséget vállalsz lelkiekben azokkal, akik megtámadnának.
Kapcsolódó kérdések: