Elviekben feljelentettek becsületsértésért, mert olyan képet raktam ki. hogy tudja bizonyítani hogy én voltam?
A szokásos ípécím módszer: lekéri a hatóság a weboldaltól, majd az Internetszolgáltatót adatközlésre szólítják fel, hogy mondja meg, milyen előfizetésről használták XY időpontban azt az ípét.
Ebből csak annyi derül ki, kié az előfizetés.
Ha többen laktok ott, akkor azt is be kell bizonyítani, hogy adott időpontban ki használhatta a gépet. Ha pl te otthon voltál, de a többi lakó mondjuk dolgozott, akkor bajban vagy. Ha viszont egy hétvégén mindenki otthon volt, akkor megy a nyomozás tovább. Milyen felhasználónévvel rakták ki a képet? Ahhoz a felhasználóhoz ki férhetett hozzá? Milyen a poszt stílusa? Egybeesik az általad máshol használttal, vagy nem?
Nagyon szép szakma ez, ügyesek a fiúk.
"Elviekben feljelentettek"
Addig nincs probléma, amíg csak elviekben, gyakorlatban nem jelentettek fel!
Nekem csak egy kérdésem van:
Miért kell valakiröl kiposztolni olyan képet ami a másiknak rossz, bántó, a másiknak nem tetszik?
Te örülnél, ha ilyen kép kerülne ki rólad?
Ha minden szál egyértelműen hozzád vezet, akkor a leghasznosabb az azonnali beismerés. Ha előtte még nem volt ügyed, akkor kicsit megrángatnak, aztán kapsz egy pénzbüntetést és felszólítást, hogy tartózkodj a jövőben a hasonló elkövetésétől, majd vége. Bólogass megbánóan, ne emberkedj, ne flegmázz, viseld a dolgot.
Ha nehezíted a dolgukat, nagyon meg tudnak szívatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!