Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mást kaptam, mint amit rendelt...

Mást kaptam, mint amit rendeltem, de jól jártam vele. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Rendeltem többek között egy merevlemezt, de kihoztak helyette egy majdnem 10-szer drágább processzort. A probléma azzal van, hogy a számlán a merevlemez van. Így visszaveszik, ha szólok nekik, hogy nem ezt rendeltem? Gondolom ki kéne fizetni a szállítási költséget is, szóval macera, ráadásul nem kicsit jártam jól. Ti mit csinálnátok a helyemben?
2019. aug. 15. 10:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Én hagynám. Vagy eladod, veszel belőle 10 merevlemezt máshol.
2019. aug. 15. 14:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen helyen dolgozom. Az ember simán telefonban a pofámba hazudott, hogy hát ő azt kapta amit rendelt, közben egy többszázezres tételt kapott, ami fizetett rendelés volt.

Hála az égnek a raktárakban mindenki seggében, többek között a szalagok felett is kamera van, amin látszik a kép, és a jogi osztály rendőrségi ügyre vitte, sikerrel. Leltárkor úgyis kiderül, vagy előbb, ha csak simán elcseréltek két rendelést. :)

2019. aug. 21. 17:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért kikötném, hogy csak akkor adom vissza, ha megkaptam amit eredetileg kértem.
2019. aug. 21. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!