Ilyenért feljelenthetnek?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy oldalról egy laptolot.
100.000 ftba került, paypallal fizettem.
1 het alatt semmit nem kaptam.
Írtam az oldalnak több helyen is, mivel semmi emailt sem küldtek.
Paypalon reklamációt csináltam, amire annyit válaszoltak hogy Magyarországon nem szállítanak, csak svédben.
Mondtam adják vissza a pénzt, 2 hét múlva sehol semmi.
Továbbítottam a paypalhoz akik visszaadták a pénzt.
Most az oldaltól valaki azt mondta feljelent mert visszavettem a pénzt.
Ez lehetséges?
Semmit nem adtak a pénzért, átvertek magyarul..
2019. aug. 4. 03:30
11/11 anonim válasza:
Én sem értem,h milyen jogon fenyegetőznek,mikor nem küldték el neked a megrendelt terméket!Mázlid v,h visszautalták neked ezt a nagy összeget.Amúgy én soha nem rendelnék ekkora összegért neten,szerintem manapság már nálunk is minden beszerezhető jó áron,csak utána kell nézni,és jóval kisebb a rizikó itthon futni a pénzünk után!Amúgy leírhatnád,melyik cég ez,h véletlenül se rendeljen más onnan semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!