Ilyenért feljelenthetnek?
Rendeltem egy oldalról egy laptolot.
100.000 ftba került, paypallal fizettem.
1 het alatt semmit nem kaptam.
Írtam az oldalnak több helyen is, mivel semmi emailt sem küldtek.
Paypalon reklamációt csináltam, amire annyit válaszoltak hogy Magyarországon nem szállítanak, csak svédben.
Mondtam adják vissza a pénzt, 2 hét múlva sehol semmi.
Továbbítottam a paypalhoz akik visszaadták a pénzt.
Most az oldaltól valaki azt mondta feljelent mert visszavettem a pénzt.
Ez lehetséges?
Semmit nem adtak a pénzért, átvertek magyarul..
A "semmi nem fog történni"-t úgy érted, hogy nem tud ilyenért feljelenteni?
Amúgy logikus hogy visszaszerzem a pénzt ha semmit nem kaptam...
"Semmit nem adtak a pénzért, átvertek magyarul.."
Jó lenne, ha ezt a szót, hogy "átvertek" a helyén kezelnénk és valóban csak akkor használnánk, ha tényleges átverés történt.
Jelen esetben NEM VERTEK ÁT (már csak azért sem, mert visszakaptad a pénzed, ez csak egy egyszerű, meghiúsult adásvétel).
Már csak azért sem vertek át, mert könnyen lehet, hogy az adott oldalon is szerepel, hogy mely országokba nem szállítanak- csak esetleg nem olvastad el, nem értetted, stb.
Mivel az oldalt nem linkelted be, ezért nem tudjuk, milyen ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) vannak leírva az adott honlapon, ami "vásárláskor", azaz szerződéskötéskor jött létre, de HA VALÓBAN NEM KAPTAD MEG a laptopot, akkor csak azért, mert visszakérted a pénzt, azért nem jelenthetnek fel.
És nem is küldték el a laptopot?
Ha nem, akkor nem is értem ez a feljelentéses fenyegetőzést. Teljesen komolytalanok, ebből nekem is az jön le hogy inkább őket lehetne feljelenteni csalási kísérlet miatt.
Szóval.
1.) Nem kaptam meg semmit, emailt kaptam hogy lezárták a rendelésem mert nem szállítanak Magyarországra (pedig az volt, hogy minden eu-s országba tudnak)
2.) A pénzt nem ők adták vissza, hanem a paypalon én kértem vissza, mivel nem adtak semmit, még válaszolni is lusták voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!