Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tényleg feljelenthetnek ilyenért?

Tényleg feljelenthetnek ilyenért?

Figyelt kérdés
Már megírtam pár nagyon rossz szolgáltatóról a véleményem, erre ők mindig a pereskedéssel és az ügyvéddel jönnek. Tényleg feljelenthetnek ilyesmiért? Hiszen szólásszabadság van, és az igazat írom le.
2010. szept. 2. 19:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát figyelj ezt te tudod ha nagyon trágár akkor feljelenthetnek de ha csak szépen osztod őket akkor nem
2010. szept. 2. 19:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Én szépen írtam, ők már ilyen "baszod" stílusban...
2010. szept. 2. 19:31
 3/12 anonim ***** válasza:

19:29

Már mi számít szépen megírásnak? Választékosan is ki tudom fejezni hogy kabbeafaszom.

Amúgy nem tudom, rágalmazásért talán.

2010. szept. 2. 19:36
 4/12 anonim ***** válasza:

19:36

u.i.: persze ha kiderül, hogy hazugságot írsz. Ha nem, akkor felülvizsgálják, és remélhetőleg rájönnek gondolom.

2010. szept. 2. 19:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem a stílus a lényeg ők azt álllítják hogy nem igazat mondasz hitelrontás miatt perelnek be. Mondok egy példát pont itt olvastam hogy valaki a MacDonaldsról azt állította hogy ott szemetet adnak és a földről felszedett pogácsát tálalják.Ez nyilván nem igaz hisz az alapanyagokra szigorú követelmények vannak nem tetszőlegesen fűszereznek, azt meg gondold meg milyen blőd állítás hogy a pogácsákat állandóan a földre ejtik mert a berendezések olyanok hogy nem lehetséges. Könnyen be tudják bizonyítani hogy rosszindulatú állítások vannak.
2010. szept. 2. 19:45
 6/12 A kérdező kommentje:
És ha bebizonyítom, hogy nekem volt igazam, akkor mi van? Semmi...
2010. szept. 2. 19:51
 7/12 anonim ***** válasza:
19.45-nek: dolgoztam diákként a mekiben, és bizony ami leesett azt felkaptuk, nem dobtuk ki.. Tizenéves diákként fel sem fogtuk, hogy ez veszélyes is lehet mások egészségére. Am ha látnátok, hogy mi folyik a legtöbb vendéglátóegység konyháján, soha többet nem mennétek étterembe.
2010. szept. 2. 20:05
 8/12 anonim ***** válasza:

"19.45-nek: dolgoztam diákként a mekiben"

Ha valaki lépten nyomon leejt valamit az ne dolgozzon olyan helyen mert nem alkalmas rá.

2010. szept. 2. 20:25
 9/12 anonim válasza:

Üdvözlöm Önöket!

A "leejtett" étel ügyben kapcsolatban:

2 hónapja voltam Budapesten egy étteremben és kihozták az ételt amit rendeltem. Megettem. 2-3 nap múlva először kicsit rosszul lettem...utána nagyon... a Világ forgott és foltokat láttam és már felállni/menni is alig tudtam.

Ment a hasam iszonyúan fájt a fejem. Már 2 napja a kórházban voltam és nem tudták a bajom míg végül kiderült hogy ételmérgezést kaptam. Azt mondta a doki hogy a haláltól 1 hajszálra voltam. Megtalálták azt a gyógyszert ami kellett és még további 7 napot töltöttem a kórházban. Bepereltem őket és fittyet hánytak rá!!! Na ehhez mit szólnak?!

És ha szépen mondta meg a magáét akkor nem perelhetik be.

Üdv

1 hónapba tellett mire felépültem.

2010. szept. 2. 20:43
 10/12 anonim ***** válasza:

uccsónak.

Mi az, hogy beperelted, és fittyet sem hánytak rá? Ha beperelted, akkor bíróságra kell járniuk...

Kérdező:

Hová írtad meg a véleményed, a szolgáltatónak, vagy valami nyilvános helyre? Ha csak nekik, akkor nincs miért perelni, megmondhatod nekik a véleményedet. Ha nyilvános helyre, akkor jó ha tudod igazolni is, ha meg tudod, akkor pereljenek nyugodtan...

2010. szept. 2. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!