Ezek alapján feljelenthetem zaklatásért a volt barátnőm?
A lánynak orvosi papírjai vannak arról, hogy mentális problémái vannak. Antidepresszánsokat szed, pszichológushoz és pszichiáterhez jár évek óta, 21 éves kora ellenére olyan 14 lehet fejben, teljesen labilis, aszociális személyiség.
Három hónapja szakítottam vele nagyjából egy év kapcsolat után (amelyben volt pár hónap szünet, melynek során öngyilkosságot is megkísérelt). Azóta sok dolgot csinált.
Leöntötte a jelenlegi barátnőm sörrel, és megfenyegette, hogy megveri
Mindkettonket megfenyegetett, hogy megkésel
Egy barátnőjének azt írta, ha megcsinálja a fegyvertartásit, már meg is van az első két célpontja (azaz barátnőm és én) (sajnos tudom, hogy régóta tervez fegyvertartasit csinálni)
Testvéremmel közös kép alá gyalázkodó kommentet írt
Heti legalább egy SMS-t küld, amelyekben elmond mindennek, illetve barátnőmnek instagramon ugyanez
Rólam készült képet az engedélyem nélkül töltött fel instagramra, hogy lejárasson.
A helyzetet bonyolítja, hogy az édesapja rendőr. Komolyan gondolkodom, hogy először neki szólok, hátha észre tudja téríteni a lányát, de benne van a pakliban, hogy neki adna igazat. Mit gondoltok, mi lenne a célravezető?
Ne mondd már, hogy a szakítás óta eltelt 3 hónapban lett ennyire terhelt!
Egy évig jól illett a zsák a foltjához, csak így nem vetted észre.
Szakítottad, szagoltad, eldobtad, most lázad a virág!
"Az az egy év inkább kétszer három hónap, ha volt"
Az első 3 hónapot értem és megbocsátható.
Viszont miért kerültél össze vele újabb 3 hónapra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!