Siófokon egy közlekedési konfliktusban az enyingi maffiával fenyegettek, tényleg kell tőlük még félni?
Az enyingi becsületes bodzaszedők kb akkor lettek "híresek", amikor Marian Cozmát megölték. Utána még volt szó 1-2 siófoki balhéjukról.
Nem tudom, de szerintem az sem normális, aki fenyegetőzik, meg az sem teljesen tiszta, aki kiszáll a pirosnál reklamálni. Barom volt, elhiszem, balesetveszély, én inkább örülök, hogy nem lett végül baleset, anyázok egyet kocsin belül, és kész.
És mi volt a reakciód?
"Elnézést, de tud róla, hogy a körforgalomnál elsőbbségadás kötelező van?" Lehet kultúrát fogalmazás, de számít az előadásmódja, a hangnemed, a testrartásod. Megijedt tőled, akkor fenyegetőzik az ember, azt hitte pofáncsapod, ezért bedobott valamit neked, amivel megfélemlíthet, egyébként nemigen szól neked, ha komolyan gondolja.
Mire számítottál? Bocsánatkérésre? Arra, hogy belátja hibázott? A Bosszú ura című filmben a lányt árrammal vallatják, de nem árulja el a barátja hollétét, a csajnak leesik, hogy ez a ember halálra fogja kínozni az árrammal és csak akkor mondja el, hogy ne tegye, mert megfogják őlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!