A FIDESZ kezd félni a momentumtól ugyanis kezdi a karakter gyilkosság ot?
Meghallgattam a videót és egyáltalán nincs benne semmi olyan durva amit Cseh Katalin mondana sőt inkább pozitívumként mondja és örül neki hogy csökken az abortuszok száma. Úgy látom próbálkoznak belekapaszkodni mindenféle hülyeséggel a momentum ellen, de nagyon nagyon hiába mert eddig sok mindent nem találtak ellenük. Szerintem undorító amit a Fidesz csinál, rájuk szavaztam még 2010 ben de rohadjon le a kezem ha még egyszer az ikszet rájuk teszem..
Neked ez karaktergyilkosság? 😀
Azt írod, hogy nincs benne dúrva, hanem csak pozitívum! ....
Akkor? 😄😄😄
Tudod, mi (főleg a falusiak) ha valaki valahonnan belecsöppen egy közösségbe, szeretjük tudni, honnan jött.... kiféle, miféle???
Ez nem karaktergyilkosság, hanem tájékozódás....
(Szerintem, sosem szavaztál a fideszre! 😄 Ha meg lehetne tippelni, szerintem a Jobbikra szavaztál 2010-ben... De a te dolgod.... Én sose szavaztam a böszmére, vagy az szdsz-re. Sosem fogok. Se a momentumra!)
A Fidesznek nem kell félnie a Momentumtól, kicsinálja őket a Feri!
(Ferit meg a szavazók, akik nem estek amnéziába)
Na, meg is találtam, valóban az ORIGO-t büntették meg miatta, helyreigazítást is írtak. De amint látom már meg is feledkeztek róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!