Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A FIDESZ kezd félni a momentum...

A FIDESZ kezd félni a momentumtól ugyanis kezdi a karakter gyilkosság ot?

Figyelt kérdés

[link]

Meghallgattam a videót és egyáltalán nincs benne semmi olyan durva amit Cseh Katalin mondana sőt inkább pozitívumként mondja és örül neki hogy csökken az abortuszok száma. Úgy látom próbálkoznak belekapaszkodni mindenféle hülyeséggel a momentum ellen, de nagyon nagyon hiába mert eddig sok mindent nem találtak ellenük. Szerintem undorító amit a Fidesz csinál, rájuk szavaztam még 2010 ben de rohadjon le a kezem ha még egyszer az ikszet rájuk teszem..

2019. máj. 29. 21:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%

10.

Tényleg baj van az oktatással! De nem most kezdődött! 😄😄😄

Írtam én egy betűt is az Origóról? 😄😄😄

Ugye az nem karaktergyilkosság, ha azt írom, hogy buta vagy? 😄😄😄

Vagy tolmács kell magyarról, agyhalottra?

Nos, megvan, milyenek szavaztak a momentumra! 😄😄😄

(Elég sokan vagytok... 😞)

2019. máj. 29. 23:12
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Bocs, kérdező. Hadd kérdezzem meg, hogy angol nyelvű iskolába jártál?
2019. máj. 29. 23:16
 13/20 anonim ***** válasza:
23%
A fidesz leginkább a Mi Hazánktól fosik.
2019. máj. 29. 23:22
 14/20 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező

Állítottak a cikkben bármit is ami nem volt igaz?

Elhangzott abban a rádió interjúban az amit a hölgy szájába adtak? Ő mondta és azt mondta, úgy viselkedett?

Semmi olyan nincs abban a cikkben ami hazugság vagy félretájékoztatás lett volna. Leírták mi történt.

Ha szerinted "egyáltalán nincs benne semmi olyan durva amit Cseh Katalin mondana sőt inkább pozitívumként mondja" akkor miből veszed hogy ez egy lejáratás?

Engem nem lehet olyasmivel lejárati ami szerintem nem negatívum.

Ha viszont szerinted a cikk lejáratásra készült, akkor bizony te magad is érzed, hogy ami benne le van írva - amit az a két nő mondott a riportban, az nem volt sem helyes, sem jó. Akkor ez egy szimpla tájékoztatás.

Szeretnétek a múltat már most eltörölni? Csak a fideszeseken lehet számon kérni amit 30 évvel ezelőtt mondtak, egy momentumoson nem lehet azt, amit 4 éve csinált?

2019. máj. 30. 00:15
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az megintcsak háttérbe fog húzódni és tapsolni ahogy a momentum és a DK egymást szétszedi. Majd a harc nyertesét szétszedik
2019. máj. 30. 00:19
 16/20 anonim ***** válasza:
65%

"Semmi olyan nincs abban a cikkben ami hazugság vagy félretájékoztatás lett volna."

Szóval szerinted az, hogy "amelyet Juhász Péter, az Együtt későbbi asszonyverő, drogos elnöke vezetett." nem hazugság? Könyörgök, még bírósági ítélet is született arról, hogy ez hazugság, sőt, maga az origo írta meg az ellenkezőjét egy helyreigazításban!

Ráadásul az is hülyeség, hogy "arról beszéltek, hogy a terhesség valójában egy probléma" mert a nem kívánatos terhességről beszéltek, ami egy kicsit azért más.

"nyilván Guy Verhofstadttal vállvetve harcol majd, mi másért, mint az abortuszért"

A videóban pont az hangzik el, hogy jó lenne ha minél kevesebb abortusz történne, és beszélnek a védekezés lehetséges módjairól, amikkel az abortusz elkerülhető...

2019. máj. 30. 00:23
 17/20 A kérdező kommentje:
17. Teljesen jól látod azt hozzászólásodat, van egy kettő vér fideszes aki bizony csőlátással megy és nem látja hogy a cikk miért is van félre magyarázva és félrebeszélve de aki kicsit is ért magyarul és hallgatta a videót és olvasta a cikket az rájön
2019. máj. 30. 01:00
 18/20 anonim ***** válasza:
59%

"Elhangzott abban a rádió interjúban az amit a hölgy szájába adtak?"

Hallottad már azt a kifejezést, hogy kontextus?

Mert mikor még olyanokról volt szó, hogy "40 ezer forintból is meg lehet élni" azt hittem nyelvészek vagytok, úgy körbejártátok az idézetet.

2019. máj. 30. 08:39
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy azóta fokozták a "hír" hevületét:

[link]

2019. máj. 30. 09:28
 20/20 anonim ***** válasza:

Valóban, és ebben a cikkben is vannak érdekes dolgok :D

Viszont Cseh amikor elvállalta hogy listavezető lesz és valószínűleg ki fog jutni az EP-be, akkor ezt is vállalta.

Mindenki tudja, hogy ha a fidesznek valaki nem tetszik, akkor arra elég rendesen rászállnak a lehető legtöbb médiafelületen, hogy kicsinálják.

Az, hogy Csehről is csak egy 2015-ös felvétel került elő, amin egy poénon nevet, azt jelenti viszont, hogy eddig nem sok mindent találtak ellene. És remélhetőleg sokkal többet nem is fognak. Most pedig már vigyáz rá hogy mit mond.

2019. máj. 30. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!