Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit lehet tenni amikor egy...

Mit lehet tenni amikor egy rosszakaróm valahogy bejelentést tesz a rendőrségen ellenem ami Valótlan?!

Figyelt kérdés

Van egy rosszakaróm.

Nem tudom hogy csinálja?

Bejelentést vagy mit? Tesz ellenem a rendőrségen , fogalmam sincs hogy csinálja?!

Szóval a rosszakarómnak már elmagyaráztam párszor hogy van jogosítványom (B Kategóriás jogsi) de ő nem hiszi el. Egyszer mondta nekem a rossz akarom H nem sokáig fogok "kocsikázni" mert jelent hogy nincs jogsim ő szerinte! A rosszakaróm egy debil már mondtam neki hagyjon békén van jogsim.

Ismeri az autóm rendszámát.

Sztori: Múlt héten a városban kocsival mentem és a belső! Sávból kiszedtek a rendőrök levillogtak ,stb... Kis utca a főútvonal mellett ott volt hely annyira forgalmas város. Majd közölték hogy közúti ellenőrzés. Minden kért iratot odaadtam nekik, le is ellenőrzték, mindent rendben találtak!

Viszont látásra!

Semmi gond nem volt természetesen.

Namost ilyen velem még soha nem fordult elő hogy városban kiszedtek a forgalomból??!! Több mint való színű ez a rosszakarómnak köszönhető mert ugye ezzel fenyegetett mit tehetek ellene?! Mostantól minden nap igazoltatni fognak mindenhol? Ilyet hogy lehet egyáltalán hogy valaki betelefonál vagy nem tudom.. kamu szöveggel ellenem??!

2019. máj. 26. 22:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nincs Rendőr ismerőse! Dehogy is!

A rosszakaróm egy munkanélküli, segélyből élő ember, 10 osztályt végzett, kb.: 10 éve nem dolgozik...

Otthon ül és a netet nézi egész nap.

Azt sem értem honnan kapja a segélyt ennyi év óta? Bocsi az "Offért".

2019. máj. 26. 23:56
 12/17 A kérdező kommentje:

""Nem értem miért nem zárod le rövid úton a problémát hisztizés helyett, de a te dolgod. Akkor szenvedj""

Aki írta, ezt válaszom:

Neked sem kívánok mást minthogy egy zaklató rosszakaród minden ok nélkül jelentgessen! Értsd meg nem normális. Nem véletlen hogy nem állok vele szóba és kerülöm! Akkor kitalálna valami mást! Hiába mutatnám meg neki.

Nem az első eset hogy jelentget itt - ott, hidd el. De feleslegesen csinálja. Nem unja meg.

2019. máj. 27. 00:03
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

Én szerintem csak véletlen szedtek ki, van ilyen. Ne érezd negalázónak, sok-sok embert igazoltatnak egy nap.

Szerintem sokszor csak magadnak magyarázod be, hogy a rosszakaród a felelős ilyenekért. Amennyire lehet zárd ki, egy kétszer küld el a francba, ha neked úgy jobb, de a legjobban akkor jársz, ha nem foglalkozol vele, idővel meg fogja unni és te sem emészted magad.

2019. máj. 27. 06:06
 14/17 anonim ***** válasza:
14%
Jelentsd fel, rágalmazásért és becsületsértésért. Hidd el, alaposan meg fogják rángatni, simán kap letöltendőt.
2019. máj. 27. 06:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A közúti ellenőrzés meg a rosszakarod bejelentése között nincs összefüggés. Egyszerűen csak ellenőriztek a rendőrök téged.

Engem volt, hogy egy hét alatt 4szer állítottak meg és ebből háromszor szondát is fújtam. Először én is azt hittem, higy valamelyik hülye haverom szórakozik velem a legutóbbi legenybúcsún nyújtott alakításom miatt.

A rosszakarod bejelntesét a rendőrök az adatbázisukban kábé 1 perc alatt ellenőrzik (magyarán nagyon hamar kiderül hogy van e jogosítványod vagy sem).

Javaslom, hogy a rosszakaróddal valö beszélgeteseidet vedd fel telefonon a biztonság kedvéért.

2019. máj. 27. 06:47
 16/17 árokpart ***** válasza:
73%
Egészen biztosan nem a rosszakaród miatt ellenőriztek, hanem belefutottál egy szabályos közúti ellenőrzésbe. A rendőrség ilyen "óvodás" szintű dolgokkal nem foglalkozik, hogy pl. jajaj a Pistának nincsen ám jogsija. Természetesen vannak olyan bűncselekmények amikről, ha bárkitől tudomást szereznek vagy tudomásukra jut akkor azonnal felderítik. Ezek viszont nagyon komoly bűntények. pl. Kábítószerrel való kereskedelem, fegyverek nemzetközi kereskedelme, szervezett bűnözés mindenféle ágazata gyermekkereskedelem, prostítúcióra kényszerítés, emberrablás, rabszolgaságra való kényszerítés, bűnszövetkezetben nagy tételben elkövetett köz és intellektuális okirathamisítás és még van sok csak ennyi jutott most eszembe.
2019. máj. 27. 10:52
 17/17 anonim ***** válasza:
90%

Egyik hozzászolónál a pont.

Rossz akarod bejelentést tett hogy jogosítvány nélkül vezeted a gépkocsidat.

A rendőrség 3 gomb nyomással megnézte hogy márpedig neked van vezetői engedélyed es megfelelő kategóriával vezeted azt a járművet és lezárták a dolgot.

Az hogy egy közúti ellenőrzésbe futottál teljesen véletlenszerű és csak te paraztál rá

2019. máj. 27. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!