Ezért fel tudom jelenteni a rendőrségen a nagybáttyám?
Már egy jó ideje mikor ide jön nálunk/egy településen lakunk/mindig csak fenyeget, hogy így-úgy megver meg ilyeneket mond, hogy "te kábítószeres köcsög ki kéne az erdőbe a fához kötni egy hétre kaja meg víz nélkül"
Bevallom kábítószereztem/herbál,kristály./
De már régóta befejeztem ezt a hülyeséget/2éve/.
Az lenne a kérdésem fel tudom jelenteni ezt az embert?
Bizonyítékom nincs semmi. Börtönviselt ember/megvert pár rendőrt/ ha ez számít valamit.
Feljelentheted! de bizonyíték hiányába megszüntetik az eljárást.
DE :ott volt még valaki amikor ezeket mondta? mert ha igen akkor van tanú is. szóval akkor már van értelme feljelenteni.
És szerintem érdeklödj ügyvédnél is, az többet tud mondani.
Vissza akarom küldeni a rácsok közzé!
Ja meg annyi, hogy 18éves vagyok szakmám van csak munkanélküli vagyok és anyámékat biztatja arra, hogy rakjanak ki a házból ha nem rakok az asztalra havi szinten min. 50ezret.
Fogalmam nincs, hogy mit csináljak
Utolso!
Csak az a baj ezzel az elkerülős megoldással, hogy bejön a szobámba beáll az ajtó elé és egy "kétajtós szekrény" a pali. Ki se tudok menni még ha akarok se.
"18éves vagyok szakmám van csak munkanélküli vagyok "
Arra még nem gondoltál, hogy esetleg van igazsága, és anyádék egyet értenek vele?
Amúgy meddig akarod még eltartatni magad másokkal??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!