Ezért fel tudom jelenteni a rendőrségen a nagybáttyám?
Már egy jó ideje mikor ide jön nálunk/egy településen lakunk/mindig csak fenyeget, hogy így-úgy megver meg ilyeneket mond, hogy "te kábítószeres köcsög ki kéne az erdőbe a fához kötni egy hétre kaja meg víz nélkül"
Bevallom kábítószereztem/herbál,kristály./
De már régóta befejeztem ezt a hülyeséget/2éve/.
Az lenne a kérdésem fel tudom jelenteni ezt az embert?
Bizonyítékom nincs semmi. Börtönviselt ember/megvert pár rendőrt/ ha ez számít valamit.
Utolsó válaszoló: 18 éves b@zmeg! Most végezte a sulit!
Lesittelni nem fogják ezért, sajnos sokat nem tudsz tenni, ha anyádék sem hajlandóak segíteni. Beszélhetnél velük róla.
50 rugó az egy cseppet sok egy szülői házban. Ha szakmád van akkor olyan rosszul nemkereshetsz majd, ha találsz munkát. (Feltételezve, hogy keresel.) Én a te helyedben (nyilván) ezt tenném, majd pár hónap múlva lelépnék albérletbe. Ha nem szeretnél elköltözni, akkor is munka, havonta leperkálod nekik amit kérnek (próbálj meg kevesebbet kialkudni), és bár nem tudom mi a baja veled a múltadból, ha úgyérzed tényleg megválátoztál, akkor egy idő után biztos be fogja a száját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!