Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért fel tudom jelenteni a...

Ezért fel tudom jelenteni a rendőrségen a nagybáttyám?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje mikor ide jön nálunk/egy településen lakunk/mindig csak fenyeget, hogy így-úgy megver meg ilyeneket mond, hogy "te kábítószeres köcsög ki kéne az erdőbe a fához kötni egy hétre kaja meg víz nélkül"

Bevallom kábítószereztem/herbál,kristály./

De már régóta befejeztem ezt a hülyeséget/2éve/.

Az lenne a kérdésem fel tudom jelenteni ezt az embert?

Bizonyítékom nincs semmi. Börtönviselt ember/megvert pár rendőrt/ ha ez számít valamit.

2016. aug. 12. 14:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Utolsó válaszoló: 18 éves b@zmeg! Most végezte a sulit!

Lesittelni nem fogják ezért, sajnos sokat nem tudsz tenni, ha anyádék sem hajlandóak segíteni. Beszélhetnél velük róla.

50 rugó az egy cseppet sok egy szülői házban. Ha szakmád van akkor olyan rosszul nemkereshetsz majd, ha találsz munkát. (Feltételezve, hogy keresel.) Én a te helyedben (nyilván) ezt tenném, majd pár hónap múlva lelépnék albérletbe. Ha nem szeretnél elköltözni, akkor is munka, havonta leperkálod nekik amit kérnek (próbálj meg kevesebbet kialkudni), és bár nem tudom mi a baja veled a múltadból, ha úgyérzed tényleg megválátoztál, akkor egy idő után biztos be fogja a száját.

2016. aug. 13. 01:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Másokhoz nem tudsz elköltözni? Nagyszülők, mondjuk?
2016. aug. 13. 01:26
 13/16 A kérdező kommentje:
De le szeretnék lépni innen minnél hamarabb, csak az a baj, hogy ami munkahelyeket eddig találtam és el is hívtak elbeszélgetésre 2-3év munkatapasztalatot kértek mindenhol. És 0óra tapasztalattal meg nem is vettek fel sehova. Villanyszerelő vagyok amúgy.
2016. aug. 13. 19:10
 14/16 A kérdező kommentje:
Máshoz költözés..ez jó ötlet lenne, ha lenne ki/k/hez költözni. Nagyszüleim sem fogadnának be mert bennük még mindig az a tudat él, hogy a kis unoka még mindig agyba főbe szívja a herbált,kristályt.
2016. aug. 13. 19:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is villanyszerelő vagyok. Tudom, hogy a kezdés nem feltétlenül kőnnyű. Nekem hál' istennek nem voltak gondjaim. Egy helyi újság álláshirdetései között találtam meg az elsőt állásomat a szakmában. Azt tanácsolom, hogy mindenképpen maradj a szakmádnál még ha nehéz is a kezdés. Ezzel keresnél a legtöbbet, és ezerszer más világ mint mondjuk egy szalagnál gürcölni. Az építőiparban van benne egyébként a legtöbb pénz. (Az is Budapesten.)
2016. aug. 14. 09:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Vedd fel diktafonnal amikor fenyeget és egy kis részletet játssz le neki, amikor megint megyen hozzátok. Utána biztos befogja a száját. Mondd meg neki, hogy a felvételt beviszed a rendőrségre ha nem száll le rólad.
2016. aug. 15. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!