Ezért indíthat ellenem eljárást a rendőrség?
Van egy haragosom aki minden kamu váddal felhelentett aa bíróságon. A múltkor kamu betegséggel kihúztam magam a tárgyalás alól hogy borsot törjek az orra alá.
Most a gépemen csináltam róla egy plakátot, hogy soros és Ő az ellenség! Magyarul egy képét Painttel bevágtam egy soros plakátra. Ha ezt vhova kiteszem mondjuk egy forgalmas buszmegállo akkor tud e feljelentést tenni ellenem?
"Most a gépemen csináltam róla egy plakátot, hogy soros és Ő az ellenség! Magyarul egy képét Painttel bevágtam egy soros plakátra. Ha ezt vhova kiteszem mondjuk egy forgalmas buszmegállo akkor tud e feljelentést tenni ellenem?"
Igen, mert vannak bizonyos személyi jogok.
"A múltkor kamu betegséggel kihúztam magam a tárgyalás alól "
Valószínűleg kamu a kérdés de ha igaz csak szólok hogy az oldalt figyelik a hatóságok és most vallottál be egy bűncselekményt amiért elítélhetnek. Ha kamu ha nem gratulálok az IQ szintedhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!