Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ezért indíthat ellenem eljárás...

Ezért indíthat ellenem eljárást a rendőrség?

Figyelt kérdés

Van egy haragosom aki minden kamu váddal felhelentett aa bíróságon. A múltkor kamu betegséggel kihúztam magam a tárgyalás alól hogy borsot törjek az orra alá.

Most a gépemen csináltam róla egy plakátot, hogy soros és Ő az ellenség! Magyarul egy képét Painttel bevágtam egy soros plakátra. Ha ezt vhova kiteszem mondjuk egy forgalmas buszmegállo akkor tud e feljelentést tenni ellenem?

2019. márc. 6. 07:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez kamu kérdés
2019. márc. 6. 08:12
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Irigylem mind kettőtoket hogy ennyi időtök van
2019. márc. 6. 08:23
 3/5 anonim válasza:
Akkor is tud ha nem teszed ki.
2019. márc. 6. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
A bíróságon nem tud feljelenteni. Az ügyészségen tud csak.
2019. márc. 6. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:

"Most a gépemen csináltam róla egy plakátot, hogy soros és Ő az ellenség! Magyarul egy képét Painttel bevágtam egy soros plakátra. Ha ezt vhova kiteszem mondjuk egy forgalmas buszmegállo akkor tud e feljelentést tenni ellenem?"

Igen, mert vannak bizonyos személyi jogok.

"A múltkor kamu betegséggel kihúztam magam a tárgyalás alól "

Valószínűleg kamu a kérdés de ha igaz csak szólok hogy az oldalt figyelik a hatóságok és most vallottál be egy bűncselekményt amiért elítélhetnek. Ha kamu ha nem gratulálok az IQ szintedhez

2019. márc. 6. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!