A rendőrség miért nem foglalkozik az ilyenekkel?
És arrol hogy nevetséges felfüggesztett kaptak miért a rendőrség tehet?
Biztos te nagyon jól tudod mit csinálnak a rendőrök és csak fel alá kocsikáznak
Simán csinálhatsz hírt belőle!
Pl. facebookon küldöd városotokban népszerű facebook csoportokba a fényképeket, videókat a drogok fogyasztásáról, terjesztéséről, beállt emberekről. Érthető ha nem akarod a neved adni hozzá, egy erre létrehozott fiókkal is teheted. Ha névtelen akarsz maradni akkor használj VPN-t, a képeket és videókat feltöltés előtt anonimizáld (webes oldalak vannak erre, ennélkül kép, videó metaadataiból kideríthető, hogy ki vagy).
A világon mindenütt azokkal az ügyekkel foglalkoznak jobban a nyomozóhatóságok, amik a helyi közösségeket jobban foglalkoztatják.
Miért, mit kellene tenni egy olyan emberrel, akinél van egy körömpiszoknyi akármi, ami lehet, hogy legálisan kapható zsálya, patkányméreggel átitatva?
Még ha rendes kábítószer van nála, akkor is birtoklásért és fogyasztásért nem büntethető, ha az elterelést választja.
Én ki szoktam szórni a földre, ha ilyet találok, különben az egész szolgálat ezzel telne el, értelmetlenül.
A másik dolog pedig az, hogy az a tény, hogy valaki kábítószert árul, semmire nem elég. Volt már nem egy ilyen, hogy rá lett rúgva az ajtó, és nem volt nála éppen akkor semmi. Akkor, hogy akarod rábizonyítani a terjesztést, ha nincs nála kábítószer sem? Ha információd van róla, akkor menj be a rendőrségre, hogy mikor, ki, hogyan szállítja nekik, nevezz meg nála vásárló fogyasztókat legalább 3-at, és ha ezek után nem történik semmi, akkor kérd számon a rendőröket! Addig viszont csak magadat járatod le.
Nem csak rendőrség van ilyesmire.
Ha ismerős vagy pesten és mesélsz erről a helyzetről páraknak meg azt is vázolod hogy valószínűsíthetően 1-2 millánál nagyobb a pénz ami forog a területen.
Mindez megfejelve egy passzív rendőrséggel.
Ha ez egy lehúzó brigád fülébe jut lemennek 3an és egy hét alatt szétütik és lerabolják az összes dílert.
Szerintem ebbe az irányba mozdulj el inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!