Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőrök! Erről mi a véleménye...

Rendőrök! Erről mi a véleményetek? Sokan együtt, egyenruhában fenyegetni egy embert? Én is megkérdem, amit ti a felvételen : mik vagytok ti, cs. Kák? És nem, nem önök. Hanem csak ti.

Figyelt kérdés

2018. dec. 14. 22:00
1 2 3 4
 31/31 kretens ***** válasza:
100%
Egy 181cm 69-kilós ember bizony bárkit megtántorithat.Nem kell hozzá különösebb nagy erő.Jogos önvédelmi helyzetben vannak pontok az emberi testen ami független attól hogy mekkora és milyen izmos a támadó.Ez szimpla anatómia.Pl:állcsúcs szem a nyak bal és jobb oldala (lemenő-felmenő ági carotis ami a fej vérellátását biztositja)halánték here ....nos végszükség esetén ezekre a pontokra mért ütés még ujjakkal is hatásos nem is kell ököllel ütni.Jártas vagyok az önvédelemben és amiket goveret irt és ha igaz akkor sem ijednék meg tőle nem biztos hogy én húznám a rövidebbet.
2018. dec. 21. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!