Rendőrök! Erről mi a véleményetek? Sokan együtt, egyenruhában fenyegetni egy embert? Én is megkérdem, amit ti a felvételen : mik vagytok ti, cs. Kák? És nem, nem önök. Hanem csak ti.
20-as!!
1,; nem vagyok a "heverod"!! isten mentsen tole!
2,; viszont en alig 204cm / 148kg vagyok!tobb mint 10 evet leszolgaltam az Izraeli hadseregben ahol egeszen kivalo kikepzesen estem at! egysegem,; MAGAV-(mishmar h'gvul)- ezen belul a "YAMAM" kulonitmeny!keress ra!erteni fogod kinek szoltak be a hulye kis nyikhajok!
egyszeru!!
gyere ide!! allj ki elem!!megmutatom rajtad mi mindenre vagyok kepes!!legy ember egyszer az eletedben!!
de javaslom rendelj mlentot ami bevisz a balesetire!!!
cimem,;
Asher bar-Lev (jr)
rehov h'Hatsmauth
CFAT / SAFED
Erets Israel
--------------------------
varlak!!!!
"gyere ide!! allj ki elem!!megmutatom rajtad mi mindenre vagyok kepes!!legy ember egyszer az eletedben!!
de javaslom rendelj mlentot ami bevisz a balesetire!!!"
Minden gúnyolódás nélkül: hogy a fenébe élhettél túl tíz évet izraeli katonaként, amikor a legkisebb stressztől, egy sima netes választól így kiborulsz? Ha valóban katona vagy, nem szívesen lennék az egységedben, mert a stílusod, a nyilvánvaló agressziód és az írásképed alapján nincsenek rendben az idegeid és így konkrét életveszély vagy a társaidra nézve. Szerintem zárjuk le ezt a témát. Shalom!
azok utan amit es ahogyan te nekem ne "salom"-ozzal!! az a te "szadbol" feler egy inzultussal amit en nem turok el senkitol!!
de mint irtam ott a cimem,nevem,-(en ki merem irni barhova barmikor mer nekem van hozza gerincem!!)-gyere ide ha mersz!!
arra azert szamitanod kell hogy en elobb -(a biztonsag kedveert!!)-lovok es csak aztan kerdezek!!
hogy erovel oldom meg?
ez van aranyapam!!nem tetszik? kussoltal volna korabban!!
de tudod mit? sheket meshuge goy!!!-(mar ha erted!)
Kezd átmenni a dolog offtopicba, úgyhogy én ezzel a kommenttel részemről lezárom a dolgot. Más fórumokon is előadtad már ezt, a magyarokat "undorito okadek nepseg"-ként jellemzed, a vitapartneredet pedig "szellemi toprongy hitetlen fereg"-nek nevezed, hogy csak azt idézzem, ami átmegy a szűrőn, a címedet pedig valóban mindenkinek megadod. Te pszichiátriai eset vagy. Ha valaki nem hiszi, csak beüti a neved google-ba és láthatja.
"sheket meshuge goy!!!-(mar ha erted!)" - persze, hogy értem, csak nem érdekel.
kretens amit ír az nem teljesen igaz, mert egy 181 centis 69 kilós férfi lehet akármilyen profi küzdősportban, nem tud leteríteni egy nagydarab izomagyat sajnos. Az igaz, hogy váratlan pillanatban bevisz egy határozott ütést a nagydarab izmos állatnak, de az röhögve simán kibírja és amikor rögtön visszaüt, az nagyon fájni fog. Ha közben sikerül a karjánál fogva megragadni az izomagynak, akkor a könnyű súlya miatt azonnal földre viszi és véresre veri ököllel a fejét.
Ezt csak azért írom le hogy nehogy valaki elhiggye hogy akármilyen erős emberrel szembe lehet szállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!