Ha telekre behatolást rendőrségnek (vagy őrző-védő cégnek) azonnal jelző kerítést kívánunk létesíteni, melyik a legolcsóbb anyag (MÉTERE - építéssel, mindennel együtt) mellyel számolhatunk?
?????
Tök mindegy milyen a kerítésed. A kerítésen belülre teszik a "lézerkerítést".
Egyszerű infrasorompóval oldják meg a neten rendelhetsz.
Kinek írtad ezt a sok kérdőjelet? Magadnak?
Még soha nem hallottál erről? [link]
"Egy érzékelő folyamatosan figyeli a kerítésben lévő feszültséget, és észlel minden beavatkozást, így nyújtva rugalmas lehetőséget a biztonsági intézkedéshez, mint pl. riasztócsengők, fényjelzések, vonal a biztonsági céghez."
"A behatolást nagyfeszültségű sokkolással késlelteti, időt hagyva a biztonsági szolgálat megérkezéséig."
És szerintem lehet egy tömör kerítés tetejére is vezetékeket fektetni (sokkolás nélkül, csak a néma riasztás megy a rendőrségre a fenti havidíj ellenében, azok meg rohannak ellenőrizni), pontosan ezért kérdeztem melyek a legolcsóbb kerítés elemek méterei (építéssel együtt)?
A lézerkerítésről nem hallottam, utánanézek!
Neked írtam, mert a kérdésedből csak az derül ki, hogy olyan rendszert szeretnél, ami jelez a rendőrségre.
Ahhoz meg nem fizikailag kerítés kell, hanem amit írtam, mert az olcsóbb.
Ezt már elmagyaráztam.
De mint írtam, utánanézek az infrának, mert nem tűnik hülyeségnek.
Természetesen továbbra is érdekel a legolcsóbb fizikai kerítés elemek árai/méter, így minden hasznos információ jöhet tonnaszám!
Illetve (ha tudja ezt valaki) a tetején futó érzékelő vezetékhálózattal, annak installálásával, a kerítés megépítésével hozzávetőlegesen mennyibe kerülhet egy ilyen rendszer métere?
Nyilván egzakt költségadatokat ennyiből nem lehet pontosan megadni, ezért hozzávetleges áraknak is örülnék.
"a legolcsóbb fizikai kerítés"
Az a baj ezzel, hogy a kettő "kizárja" egymást!
A legolcsóbb a tekercses drótháló. Oszlop + feszítő + lábazat (ha állat is van akkor célszerű).
Az összes többi drágább.
De hát a homokkő nem egy luxus építőanyag. :) Úgy értem nem fillérekért bányásszák/adják?
Mennyibe kerülhet homokkőből/mészkőből építéssel, munkadíjakkal egy méter egyszerű mezei kőkerítés körülbelül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!