Rendőrök! Erről mi a véleményetek? Sokan együtt, egyenruhában fenyegetni egy embert? Én is megkérdem, amit ti a felvételen : mik vagytok ti, cs. Kák? És nem, nem önök. Hanem csak ti.
"sokan elbeszélgetnek majd vele erről az egészről, főleg a srác hozzátartozói, barátai, szimpatizánsai."
Gondolom, hogy a rendőr nagyon meg fog ijedni a 40 kilós romkocsmás liberálcionista csőcseléktől.
"liberálcionista"
Azért ehhez már nagyon hülyének kell lenni...
Mit képzelsz TE magadról?
Komolyan gyerekek... leveri a rendőrautó tükrét aztán még ő a sértett... :D Ez az ember előtte még dobálta a rendőröket, és dulakodott velük. Én sem tűrném szó nélkül. Nem követtek el semmiféle bűncselekményt a rendőrök, csak nem babusgatták éppen (ugyan miért kéne). Megsérülni nem sérült.
maradjunk annyiban mindketten hibaztak!!
a nyikhaj aki "hosiesen" letorte a rendoruto tukret,-huuuu micsoda btorsaaag!!z'annyaaat!
a rendor meg nem lehet reszrehajlo!! a kikepzesen azt kapjak hogy szigoruan,beture betartva a torveny keretein belul!!
a torveny tiltja a rendoroknek is a tiszteletlen-(jogeros iteletig senki se kimondhato elore bunosnek!!!)-viselkedest sertegetest!!
engem is tegezett le zsaru,de megkerdeztem tole,; "oszt mond mar komam mikoron is oroztunk egyutt libakat?"
Kövezzetek meg, lehet hogy 888.-as cikk, de a videó a lényeg ami benne van azt is nézd meg, ne egyoldalúan ítélkezz.
17-es!!
legutobb Nizzaban -(franciaorszag!!)-a tengerparton 3 nagyonbatok beszolt nekem! jokotesu hulyegyerekek voltak hungary polobana focivilagbajnoksag alatt! mind a 3-at leutottem!! egyedul!!pedig en mar nem vagyok 20 eves nyikhaj!!
Háver, akkor nagyon szúrós lehet a nézésed, hármat egy csapásra! :D
Vagy épp te játszottad a terminátort és a szereplők lefeküdtek a forgatókönyv szerint. :D
Nagyotmondó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!