A rendőrségen miért ilyenek a tanúval?
A multkor beidéztek tanúként 9 órára és annyi volt odaírva,hogy 2.emelet,ajtószám nem.
Beértem pont 9-re és egy kis ablaknál szólt a portás biztonságiőr,hogy "tessék uram,segíthetek"? Mondtam a nyomozó nevét akihez jöttem és kérdeztem a másodikon hanyas ajtóban találom,erre azt mondta,hogy "lejön ő magáért" személyit hadd kérjek már. De ezt olyan durva hangon mondta,hogy az kész,aztán telefonált neki,és mondta,hogy foglaljak helyet. A nyomozó kb. 20 perc mulva jött le és olyan katonásan szólított,és mondta,hogy jöjjön velem. Amikor a másodikra felértünk azt mondta az előtérben,hogy "űljön csak oda egy kicsit",leűltem ő bement és kb. 3 perc múlva mondta,hogy " na jöjjön". Amikor bementem olyan kedves udvarias lett,hogy meg voltam lepve és kérdezte,mi tőrtént,mit láttam. Volt olyan,hogy azt is kérdezte,hogy önnek van az elkövetéshez köze,mondam nincs csak a nevem mondták. Azt mondta tanúként kihallgat és rendben vagyunk.
Kérdésem:
Miért volt lent a portás velem olyan mogorva hangú és miért 20 perc múlva jött le a nyomozó? Ráadásul miért beszélt velem az elején olyan katonásan mintha a kutyája lennék aztán nagyon kedves ember vált belőle?
Csak tanú voltam nem elkövető.
Az rendben van,hogy az elkövető megérdemli ,ha úgy beszélnek vele,de tanúval (velem) nem tudom miért beszéltek így.
"Miért volt lent a portás velem olyan mogorva hangú"
Honnan tudjuk? Biztos alapból ilyen, vagy rossz napja volt.
" miért 20 perc múlva jött le a nyomozó?"
Honnan tudjuk? Biztos volt még dolga.
"Ráadásul miért beszélt velem az elején olyan katonásan mintha a kutyája lennék aztán nagyon kedves ember vált belőle?"
Leírásod alapján semmi extra, a legtöbb helyen nem fognak veled azonnal bájcsevegni, akár nyomozóhoz akár bárhova máshova mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!